Snake said:mescheene da ovdje raja boluje od kronicnog nejebitisa
Rainmaker_RI said:Taj sam LOL . Malo je cura s kojom se mozes puknut i ostat dobar prijatelj a ne u neke veze ulazit. Ne vidim u cemu je problem da se musko i zensko puknu ako se privlace fizicki. Valjda se cure srame ili ih je strah ili neam pojma...il nisam u pravu...
axy said:btw... nađi si frendicu s kojom ćeš prije ili poslije uć u vezu pa ćeš imat oboje
spontanost rulesRainmaker_RI said:Pa to mi je i u planu :wink: . Zaebavam se, neda mi se nista trazit, kad se desi se desi i to je to.
Iron Domek said:probaću taktiku kuliranja pa ćemo vidit šta će biti
axy said:kad smo već kod toga tko je zgodan ...
ja bi onog session basista iz Hypocrisyja
što je dobar ... a tek kosa
poznato mi jeRainmaker_RI said:Masu cura me dosad razocaralo kad sam se najvise ponado su me odjebale, najprije sve 5, pokazuju znakove ovo ono, a poslje odjeb, zato se vise uopce necu trudit, cisto me zaboli. Solo je najbolje.
MaidenMadness said:poznato mi je
najjace su mi ono kada pokazuju sve simptome oko njih se motas pitas ih za izlazak na pice, pristanu i onda odjednom pocnu sa spikom moj decko ovo moj decko ono.... LOL
jebo te takve su mi najjace
Gul_Ranek said:Koliko ima godina, da mi Rijecani to istrazimo? Sto kazes, Rainmakeru?
Salim se, Ivane, NHF! :banana:
a znam ali jebi gaBoBo said:Joj njega, pa cure hoće besplatno piće. LOL
axy said:Mislim da odustajem od metalaca. LOL
Life's a bitch.
And so am I.
:evil: :suck:
Gul_Ranek said:Koliko ima godina, da mi Rijecani to istrazimo? Sto kazes, Rainmakeru?
Salim se, Ivane, NHF! :banana:
Ivan said:ma jesam zatreskao sam se, ali dolazim ja u rijeku krajem 5. mjeseca pa ću se vidjet s njom, a nadam se i s vama rječanima