likvor
Member
Gul_Ranek said:Fucking wanker,,,,,,! Maideni su nedodirljivi,,,,,, Oni su svetinja, ne mo's tako po njima! hihihihihi Bruce zakon,,,,,
WTF!?!??!??! :? :?
BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA bravo majstore!
Gul_Ranek said:Fucking wanker,,,,,,! Maideni su nedodirljivi,,,,,, Oni su svetinja, ne mo's tako po njima! hihihihihi Bruce zakon,,,,,
Dickinson's legacy said:ma ja mislin da je ovo s tomsonon sve otišlo predaleko... ne gleda ga se samo kao pjevača nego su ga uzdigli ko največeg heroja koda nas je on sve obranija,,, + to sta se predstavlja ko veliki vjernik,,,, neznan.. too much if u ask me,,,
ma vjernik u jednoj pjesmi, u drugoj psuje pas materlikvor said:A dobro su to i mediji zakuhali pa i raznorazne udruge(npr. židovska udruga je tražila da se koncert ne održi i da murija intervenira u zagrebu) koje daju publicitet svemu pa je to automatski i bolje posjećeno(npr. marilyn manson u hrvatskoj kada je bio).
A budimo iskreni, čovjek JE bio u ratu i bio JE na prvoj liniji. To što se pjevanjem uspio izvući to je druga stavr. A ovo za predstavljanje velikog vjernika. A to može biti i kao S.J. shema, kao ono ja jesam veliki vjernik ali se zato NE držim gotovo niti jedne smjernice. Ja ga ne poznam i ne mogu tvrditi ali to može biti i marketinški trik.
Dickinson's legacy said:ma puno toga kod njega je samo maska za masu počevši od dentjere hehe
ali nije nikad rekao da je vjerniklikvor said:i btw. neka psuje i dicky je psovao :evil:
dickinsonica said:sad sve to spojite i smiksajte pravu rečenicu LOL
ne papina ti je HOLY SHIT!!! al njemu se to oprašta jer si Bog uzme riječnik stranih riječi vidi da to znači sveta stolica i sve OK,,,,likvor said:A jel ti treba biti vjernik za nepsovanje!!!!Ako i papa nije barem jednom rekao fuck onda sve..... LOL LOL LOL LOL LOL LOL
dickinsonica said:a ja se slažen sa svima vama, i ewox i ivanom i likvorom
svak na svoju stranu je u pravu :wink:
sad sve to spojite i smiksajte pravu rečenicu LOL