OT: Paranoid festival, Slovenija

axy

Active Member
Paranoid Open Air umjesto Metal Manie Open Air

Festival Metal Mania Open Air koji se od 2002. godine do lani održavao u Komenu u Sloveniji, odlazi u povijest, a od ove će ga godine naslijediti Paranoid Open Air, koji će se odvijati od 13. do 15. kolovoza.
Prvo izdanje 'poklapa' se s desetom obljetnicom vodećeg slovenskog metal portala Paranoid-Zine, čija ga ekipa, kao i dosadašnji MMOA, i organizira.
Da će Paranoid Open Air nastaviti svjetlu tradiciju Metal Mania Open Aira, govori i podatak da je već sada potvrđeno nekoliko vrlo jakih imena, poput Candlemassa, pa Agnostic Fronta, Atheista, Misery Indexa, Hate Eternala i Beneath The Massacre.
Osim tih bendova, trenutno su potvrđeni i Psycroptic, Obscura, Žrec, Raw, Dalkhu, Eternity, First Strike, Neurotech, The Scourge, Chaosstar, Hotty MkkNotty, Naberius, Obidil, Sagaris Barehanded, Eliminator, God Scard, Keller i Shutdown.
Naravno nama će najzinimlivije biti to šta nastupa BLAZE BAYLEY ;)
Pretprodajna cijena trodnevne ulaznice je 47 eura, na dan koncerta koštat će 60 eura, a cijena jednodnevne, koja nije u pretprodajnoj ponudi, i može se kupiti samo na blagajni festivala, iznosi 35 eura. Kampiranje i parkiranje je besplatno.

više na: http://www.paranoidopenair.com/

Već sam vam jednom govorila za bend Monox, koji sada također nastupa na Paranoidu, pa možete karte kupiti i od njih. Dečki su u Rijeci, pa ne bi trebao biti problem. Informacije o kontaktu za prodaju ulaznica su na dnu plakata ;)
PlakatPOA1.jpg
 
i da, btw, ja idem na paranod sa frneidcom iz rijeke, pa ako ko još idete javite se skupa ćemo ;)
the mroe the merrier ;)
da vas vidim malo, falite mi ;) heeheheh
nadam se da ste svi okej !!
 
Back
Top