P Pertti Keinonen Member Dec 30, 2003 #1 Onko Maiden tehnyt kalenteria vuodelle 2004? Jos joku tällaisen omistaa, niin olen valmis neuvottelemaan siirrosta Pertin seinälle kohtuuhinnalla.
Onko Maiden tehnyt kalenteria vuodelle 2004? Jos joku tällaisen omistaa, niin olen valmis neuvottelemaan siirrosta Pertin seinälle kohtuuhinnalla.
M MS Member Dec 30, 2003 #2 Pertti Keinonen said: Onko Maiden tehnyt kalenteria vuodelle 2004? Jos joku tällaisen omistaa, niin olen valmis neuvottelemaan siirrosta Pertin seinälle kohtuuhinnalla. Click to expand... Lontoossa näin myynnissä virallisen Dance Of Death kalenterin. Todella siistin näköinen (siis kuvat), mutta oli mielestäni hieman kallis.
Pertti Keinonen said: Onko Maiden tehnyt kalenteria vuodelle 2004? Jos joku tällaisen omistaa, niin olen valmis neuvottelemaan siirrosta Pertin seinälle kohtuuhinnalla. Click to expand... Lontoossa näin myynnissä virallisen Dance Of Death kalenterin. Todella siistin näköinen (siis kuvat), mutta oli mielestäni hieman kallis.