Novi "greatest hits" u 2008.?

Gul_Ranek

Member
Nisam znao kamo ovo staviti, pa cu staviti ovdje - cagedbeast sa Maidenfansovog foruma tvrdi da je od jako pouzdanog izvora doznao kako ce iduce godine, osim turneje i LAD-a na DVD-u, Maideni izdati jos jedan "greatest hits".

Procitajte i prosudite. Ja smatram da stvarno nema potrebe za takvim necim (kad je Essential Iron Maiden izasao? 2005.?), pogotovo ako namjeravaju nakrcati opet sve iste pjesme koje su vec na i Best of the Beast i Edward The Great. I na Essential Iron Maiden.
 
Njihovo pravo da izdaju sto god hoce, a nase da ne kupujemo svakakvu glupost. ;)
 
Da, forsiranje malo s tim best of izdanjima...
A jebiga, neka onda stave na svojoj stranici anketu za fanove koji će odlučit koje će se pjesme nać na tom best ofu.. bilo bi najbolje.. ali mogu samo sanjat o tome..
 
Pa zar fanovima nije svejedno... oni ionako imaju sve albume i best of im nista ne znaci. ;)
 
Da pitaju da im sastavimo setlistu onda bi to bila sasvim druga prica. Ovako best of je da se zadovolje zelje direktora EMI-ja.
 
Ma.....po meni su za "nove" fanove live izdanja tipa zadnje Death On... itd. jer su oni ipak live band pa ih kroz ta izdanja doživiš kako spada....ali stvarno nema potrebe za tim. Mislim ako izađe ja ga kupujem, čisto iz kolekcionarstva ali da treba, ne treba. Od zadnjeg( u Europi) je prošlo 5 god, Maideni su od tad izdali dva nova i jedan live album....pa prema tome ako best of stvarno bude, sa ta zadnja dva albuma će skinut max 2-3 stvari, po mojoj računici, jer sa novim best of-om trebaju pokrit cijeli njihov vijek. Druga stvar ako bude u dva dijela, što je velika mogućnost (po meni)....ali jbg, stvarno bespotrebno. A što se tiče toga da fanovi biraju pjesme....to se napravilo sa Ed Hunterom i nije loš best of, ali je izdan dvije god nakon Best Of The Beasta što isto malo čudno.....ali da......u svakom slučaju to nam ne treba.
Za Best Of the Beast im je trebalo otpr. 16 god, a sad ih bacaju van malo previše često
 
mislim da sve to ima svoj razlog i da nije na nama da brinemo oko toga ..
ed hunter je izaša da bi mogli napravit turneju s povratnicima hehe prije albuma novog a i zbog igrice i meni je jako jako drag :D
 
Da, i meni. Fora je to. malo koji band ima igricu i kompilaciju koju su fanovi sastavili. :)

P:S: ali i dalje mislim da im je nova kompilacija bespotrebna. Barem zasad....
 
Back
Top