Motörhead

Grimmie

Member
Mitäs olette ihmiset tästä hevi/hard rock bändistä mieltä?
Itselle ei oikein iske, syytä en sen kummemmin osaa sanoa, vaikka onhan tuo heidän laulajansa Lemmy Kilmister aikamoinen legenda.
 

Spawn

Member
Vaikken ole paljoa bändin tuotantoon tutustunut, on minulla tuommoinen 10 000 kpl rajoitetun painoksesta napattu Born To Lose, Live To Win 10cd singleboksi joka kattaa singlet vuosilta 1978-1982. Ace of Spades, Overkill, Bomber, Motörhead. Monta upeaa biisiä. Pitäisi melkeinpä ostaa tuo bändin uusi kokoelma.
 

Wayne Campbell

New Member
Sen verran oon tutustunu/joutunu tutustumaan että voin sanoa että ei oikeen iske. Lemmy on aika kova jätkä (eikö se ollu jossain pornopätkässäkin? LOL ), mutta laulajana hän ei mielestäni päde. Bändi ei muutenkaan kolise, ei siihen ole mitään erityistä syytä, ei vaan miellytä. Joku päivä ehkä kerään mötiköidenkin levyt hyllyyn jos paremmat loppuvat... 8)
 

The Nomad

New Member
Ainut hyvä biisi bändiltä on toi Ace Of Spades. Oon joskus kuullu jotaki live levyä eikä oikeen ollu kovaa kamaa. :bj:
ps. aika sairas hymiö
 

asa

Member
Ei sitä levyltä jaksa usien kuunnella, omistan yhden kokoelmalevyn ja se riittää. Livenä todella hyvä bändi, toimii kuin junan vessa. :blaze:
 
Mmmmotörfuckinghead!!!

Ei Motörheadia kuunnellakaan esim. Lemmyn äänen takia. Motörhead on asenne. Huligaanimeteliä. Kuurojen musiikkia.

Pukki toi Lemmyn kirjan White Line Fever (tosin suomennettuna) ja täytyy sanoa, että petyin. Ensimmäiset 120 sivua käsittelevät aikaa ennen Motörheadia ja olivat sellaista happosadetta, että ei minua ainakaan kiinnostanut. Kirjassa oli koko ajan jotenkin liioittelun makua. Kyllä uskon, että kaikenlaista on tapahtunut ja rapa on roiskunut, mutta useimmat jutut kerrottiin ei-niin-uskottavaan tapaan. Kirjasta olisi saanut niiiin paljon paremman, tai sanotaan vaikka, että monta asiaa olisin jättänyt pois. Lisää asiaa musiikista, mielipiteistä, valinnoista, etc.

2/5 tähteä fanilta.

The nomad said:
Ainut hyvä biisi bändiltä on toi Ace Of Spades. Oon joskus kuullu jotaki live levyä eikä oikeen ollu kovaa kamaa.
Aces of Spades...biisistä on tullut jonkinlainen rasite bändille. Kirjan mukaan Lemmy ei haluaisi enää sitä edes soittaakaan, mutta fanit haluavat sen aina kuulla, niin pakkohan se on soittaa. Asia on mielestäni niin, että jos ainut hyvä biisi on AoS, niin et ole kuunnellut muita levyjä kovinkaan paljoa. The One To Sing The Blues, Lost in the Ozone, Overkill, Killed By Death, Wake The Dead, One More Fucking Time. Siinä muutama tutustumisen arvoinen kipale.
 

The Nomad

New Member
Pertti Keinonen said:
Mmmmotörfuckinghead!!!Aces of Spades...biisistä on tullut jonkinlainen rasite bändille. Kirjan mukaan Lemmy ei haluaisi enää sitä edes soittaakaan, mutta fanit haluavat sen aina kuulla, niin pakkohan se on soittaa. Asia on mielestäni niin, että jos ainut hyvä biisi on AoS, niin et ole kuunnellut muita levyjä kovinkaan paljoa. The One To Sing The Blues, Lost in the Ozone, Overkill, Killed By Death, Wake The Dead, One More Fucking Time. Siinä muutama tutustumisen arvoinen kipale.
Minkähän nimisiltä levyiltä noita biisejä vois löytää? Ton overkillin on joskus kuullu eikä oikeen iskeny muhun :?
 

johnas-

New Member
Eipä oo ollu kovinkaan kovassa kuuntelussa, mutta sen perusteella mitä oon kuullu, voin sanoa, että hyvä bändi on kyseessä :metal:
 
Loistava bändi. Paljon hyviä levyjä ja livenä ihan omiaan. Lemmyn äänessä on nimenomaan asennetta. Uusinkin levy on ihan jees, mutta parhaita on mielestäni nää alkupuolen klassikot, joissa Fast Eddiekin on kitarassa. Nykyinen bändi myös toimii todella hyvin ja Phillip Campbell on oikeasti hyvä soittaja samoin kuin Mickey Dee. Ton Lemmyn omaelämäkerran sain myös joululahjaksi, mutten ole vielä loppuun asti kerennyt. Tähän asti hauskaa luettavaa. Motörhead ehdottomasti kunniaan.
 

QazKFD

Member
The Nomad said:
Ainut hyvä biisi bändiltä on toi Ace Of Spades. Oon joskus kuullu jotaki live levyä eikä oikeen ollu kovaa kamaa. :bj:
ps. aika sairas hymiö
Eihän suihinotossa ole IMO mitään sairasta, mutta tunge nyt nuo hymiöt jo sinne minne valo ei paista. Ei noita kestä, I need my pills! PILLS!

Mutta kuitenkin. Jaa, ettei ole kovaa kamaa? Tiukkaa se mielestäni on, mutta ei se kuitenkaan kovaa mulle kolise. Muutamia ikiralleja on mitkä menevät mutta siihen se jää. Livenä katsastin 1999 aivan eturivistä, ja kyllä ne perkeleet lujaa soittivat.
 

The Nomad

New Member
Mutta kuitenkin. Jaa, ettei ole kovaa kamaa? Tiukkaa se mielestäni on, mutta ei se kuitenkaan kovaa mulle kolise. Muutamia ikiralleja on mitkä menevät mutta siihen se jää. Livenä katsastin 1999 aivan eturivistä, ja kyllä ne perkeleet lujaa soittivat.
Makuasioistahan ei sovi kiistellä!
 

ewil

Active Member
En ole kuullut kun Aces of Spadesin ja "Time to Play the Game"n.. :oops:
...mut pitäs ostaa joku niitten levy ku tielle osuu :)
 

rue morgue

New Member
Kyllä kolahtaa meikäläiseen ainakin. Ehdottomaksi yhdeksi suosikki levyksi on noussut 1916 levy se on todella hyvä. 1916 ja Iron Fist kilpailevat rinta rinnan ykkös paikasta.
Yksittäisenä biisinä ehdoton suosikkini on Killed by death.
 
Kovin syvällisesti en ole bändiin tutustunut, mutta ei kolise kovin kovaa. Lemmy voi olla, kuten mainittua, kova jätkä ja suoranainen legenda, mutta laulajana hänestä en pidä lainkaan. Lisäksi bändin musiikki on mielestäni, siis vain omana mielipiteenäni, jokseenkin mitäänsanomatonta ja epämääräistä rämistelyä. Joitakin hyviäkin vetoja olen kuullut bändiltä, kuten klassinen Ace Of Spades, Born To Raise Hell ja Don´t Let Daddy Kiss Me (tämä biisi muutti lyriikoidensa puolesta käsitystäni bändin jäsenien älykkyydestä), mutta se siitä. Jos joskus vaivautuisin ihan jonkun levynkin ostamaan, mene ja tiedä. Suositelkaa asiantuntijat jotakin kiekkoa.

:bananallama:
 
Top