kao prvo da kežem da neznam koji mi je kurac sa usernamom i passwordom, i zbog toga sam mro promjenit username!
Iskreno vaš: ČmareC
a sad da i ja napišem par riječi o MMS-u pošto uhvatih malo vremena!
Krenuli smo iz Zg u 8 ujutro! Nas par likova! Inače ljudi su genijalci svi
do jednoga (ja ih prvi put vidio u životu)! Nakon 7 sati vožnje stigli u Zadar!
Grad je OK! nakon nekih sat vremena ošli na plažu se malo okupat i oko 6.30 krenuli gore!
E tu su sad sranja nastala, već smo putem vidjeli da se ljudi spuštaju, šta je,šta je?
kažu otkazo soulfly,rage,therion...uglavnom pušiona. Več pred stadion sretnemo neke likove i kažu
nema ništ i mi stojim i pričamo i tek nas oni kod sebe pozovu da idemo pit! Ajd bar nešto! Inače
likovi su skroz ok bili! (To me oduševilo kod Zadrana što su jako susretljivi, čak i kad se vidilo
da je sve u kurac ošlo ljudi iz Zadra su nam se ispričavali zbog prijeđenog puta...nemož vjerovat!
Svi smo zajedno nazad pred "Stanoove" došli i već je bilo jasno da je sve u kurac ošlo! Totalno rasulo!
Onda smo ja i ekipa lijepo sjeli i cugali, filozofirali onaki mrtvi, i onda su oni rekli da idu amone gledat,al
preko ograde jer im je u kurcu dat 200 kuna za samo jedan band pfff.
E i tu je sad zanimljivo kad smo kretali sreo sam ekipu iz Poljske njih jedno pet,šest mislim, bilo je jebeno
posebno Bi istakno Daniela lik je stvarno jeben, ni ostali nisu loši, al im se nemogu imena sad sjetit!
Mislim stvarno ekipa do jaja, sreo i Ivana Ok je lik! Onda smo pili do nekih pet ujutro, neko me je sliko u
onoj birtiji bez moga znanja (mamicu vam) Uglavnom ja sam se nadero ko pička i ošo spavat u park! digo se negdje oko
7.30 nakon 3 sata "sna" i krenuli nazad za metropolu ,koja kavica usput i oko 3 smo došli nazad!
Šta sam ja u biti htio reć dok sad to nisam rastego toliko!
Ja sam na ovaj koncert došo da zbog tri stvari prvenstveno!
1. Da podržim festival,pošto se tu stvarno ništ ne dešava!
2. Da se slikam sa Maxom iz Soulfly-a jer je lik stvarno pojava!
3. Da sretnem najluđu ekipu (iz busa za Poljsku) i još kojeg lika usput!
Sve u svemu nije mi uopće žao što je tak ispalo (malo je zbog soluflya i ovih 2000 ljudi što su ustali zakinuti zbog
većine bandova) ali meni osobno je bilo baš dobro!
Potrošio sam nekih 300 +/- 10% kn
Vidio stare prijatelje i upozno neke nove!
Sve u svemu nije bilo loše!
P.S. žao mi je Stipe, jer je sad lagano srat po njemu (poslje bitke su svi generali) ,a čovjek je pokušo nešto organizirat tu normalno kod nas
,al je u tom nastojanju bio neozbiljan i sad ispašta jebiga!!!))
Eto tolko svašta sam napiso valjda ima smisla!