Misfits

DevilLook

New Member
Eli, löytyyks Misfits faneja ja mitä mieltä ko. pumpusta. Mitä levyjä löytyy ja onks nähny livenä. Millon tutustuit bändiin etc...

Ite perehdyi orkesteriin joskus 91 tai jotain jollon itekki olin kait punk?häh. Enkä valitettavasti oo nähny bändiä ikinä livenä enkä taida nähdäkkään... Viimesin Misfits levy hankinta oli toi Project50, joka oli aika pettymys. Danzig rules! Eli iso D:n aikanen Misfits on parasta ja ainoaa oikeaa. Vaikka nuo kaksi "uuttakin" ovat kyllä aika erinomaisia.
 
Earth AD on joskus ollut omistuksessa, ja ihan kelpo punkinräimettähän se oli. Mielummin sitä kuuntelee kun jotain Offspringiä. Taisipa tuolla levyllä olla Metallican myöhemmin pilaama Die, die my darling, vai oliko se nyt Last Caress? :?
 
Misfits on hyvä bändi, jota on tullut todella aktiivisesti kuunnltua. Levyjä löytyy 4-cd:n ruumisarkkuboksi, Walk Among Us, American Psycho, Evilive 2, Monster Mash-EP ja Famous Monsters. Collection 1 ja 2sen myin, kun ne sisältyi tohon ruumisarkkuun ja eniten kolahtaa ehdottomasti Walk Among Us. Ehdottomasti Danzigin paras bändi ja nuo hänen lähtönsä jälkeisetkin Michale Gravesin laulamatkin levyt on hyviä. Nykyään ei bändin meininki jaksa oikein kiinnostaa, kun bändi veivaa jotain 1950's project pelleilyä, mutta ehdottomasti on mulle erittäin tärkeä bändi, ja nimmaritkin löytyy, kun sisko sai bändin backstagella provinssirockissa Jerryltä, Doylelta, Chudilta ja Mykelta. Tuosta Earth A.D.sta oli tosiaan versio, missä oli Die,die my darling joten sepä taitaa asalta löytyä :)
 
Onkos muuten kellää tiedossa onko olemassa suomalaista Misfits fiend -sivustoa? Tai muita suomen kielisiä Misfits sivuja. Vai pitäskö sellaset duunaa ite?
 
Back
Top