Metallican keikka 28.05.2004

harvester

New Member
Kentälle menossa. Lämppärit ei kiinnosta pätkääkään mutta Metallica kyllä kiinnostaa.
Toivomuslistallani on ainakin Fade to Black.
Kill 'Em Alliltakin saisivat luvan soittaa jotain mutta ei ole enää Jasonia laulamassa :(
 

[FIN]Hsu

New Member
En tod mee. <-- No anteeks jos toi loukkas...? :?
Mähän vaan vastasin kysymykseen...?

Kerroppa lisää. Tälläiset viestit kiinnostavat tämän verran: :zzz: Katsoin jo MFF:llä viestiesi tasoa ja ei kovin kummoinen ollut. Joten ole hyvä ja kirjoita viestejä jos sinulla on todella asiaa, tämmöinen ei kiinnosta edes naapurin Jarnoa. -timbe
 

mariner

Member
GhostOfTheNavigator said:
Kyllähän ne soolot jokaiseen uuteen biisiin on tehty mutta jätettiin pois levyltä.. Ulrich (kirjotinko oikein) näin lausui. Mutta hyvä homma että soittaa ne sitten keikoilla.
No juu! Niinpä tietenkin. Olisi tämä seikka pitänyt muistaa tietenkin. 8) Mutta en vieläkään tajua soolojen jättämistä hevon helvettiin, sen sijaan olisivat poistaneet jokaisesta biisistä jonkin niistä laahaavista väliosioista niin biisitkin olisi voinut maistua paremmin. Noh, tuon näkee sitten keväällä. Eiköhän ne toimi soolojen kanssa paremmin sitten!
 

Johanna

Member
^^BTW, kun mode editoi jonkun viestiä, olisi kiva kun hän myös allekirjoittaisi edittinsä - muuten lopputulos näyttää vähän hassulta. Tokkopa HSU itse on tuota lisäystä tehnyt :D Sitäpaitsi nuo älyttömän kirkkaat tekstivärit ovat ihan yhtä häiritseviä, tulipa teksti sitten moden tai käyttäjän näppikseltä. Tää toivois vähän lukijaystävällisyyttä :)

Edit: Thanks timbe :)
 

QazKFD

Member
Eli ei. En ole menossa. Syitäkin peräti on, ensinnäkin armeijaa pukkaa päälle. Toisekseen ja kolmannekseen, Metallican viimoisin tuotanto ei ole kovasti iskenyt, eikä lämppäreissä ole IMO mitään hyvää. Ja kun tähän lisätään sairaalloinen ulkoilmakeikka, niin en ole menossa.
 

evok

New Member
Kentälle menossa. Mietin kahdesti ostaakko liput vaiko ei, settilistan nähtyäny aloin kaivaa jo lompakosta lippurahaa... vain 4/18 biiseistä uutta scheissea, muut melkeinpä neljältä ekalta levyltä :banana:
Pukinkontista tuli mp3 soitin, jolla voi myös nauhoittaa, pitää vaan treenata että saa 28.5 mahdollisimman hyvät soundit talteen :evil:
 

jarmila

New Member
Johanna said:
jarmila, en muista tarkasti. Me oltiin aika lähellä lavaa, taisi olla kuudes katsomo ja toiseksi ylimmäisellä rivillä. Aika tuskaiset oltavat oli aluksi :|
No niin lippu saapui postissa.. A6 rivi 4
Oletan, että näkyy todennäköisesti hyvin...
Onko kellään tietoa lämppäreistä?
 
Johanna said:
kun mode editoi jonkun viestiä, olisi kiva kun hän myös allekirjoittaisi edittinsä - muuten lopputulos näyttää vähän hassulta. Sitäpaitsi nuo älyttömän kirkkaat tekstivärit ovat ihan yhtä häiritseviä, tulipa teksti sitten moden tai käyttäjän näppikseltä.
Johanna, opeta niitä 8) ! :ruoskaa: & :piiskaa:
 

stiflat

New Member
Joo, keikallehan sitä menossa, kyllä.
Ja vaikka Lippupalvelu kuinka yritti vastaan, niin kenttäliput hallussa.

Toi soolojen lisäys noihin uusiin biiseihin ei kuulosta lainkaan hassulta.
Saisi sen kokopitkän kertosäkeen pilkottua osiin ja näin erilaista iskua
sitten soolojen jälkeiseen jatkumiseen.

Eipä taida Korn "alistua" n. puolentunnin lämppäämiseen Slipknotia ja
Metallicaa varten. Kornia on myös huhuiltu kesäksi festareita kiertämään
(mm. Provinssirock) joten sitenkään se tuskin toteutuu.
 

sq

New Member
Tuli sinne permannol loppujen lopuks hoidettuun liput. Ainoo kysymysmerkki on vaan ylppärijuhlat jotka on seuraavana päivänä mut väsyttäköön ennemmin siel ku keikal. (jos sitä ylioppilaaks pääsee) :)

Eipä pahemmin toi uus tuotanto säväytä mut onhan se metallica pakko nähdä ku ei aikasemmin tullu nähtyä. Toi kyl harmittaa et keikan liput tulee 6kk aikasemmin myyntiin ku ite keikka ku sit on nii kauhee odotus. :( Näkyy keikal!
 

jarmila

New Member
Kuten aiemmin kirjoitin, lippu on A6:ssa rivillä 4 (1paikka).

Nyt tilanne on muuttunut, tarvisin kaksi vieräkkäistä paikkaa välillä A6- A12 ja alle rivin 10, vaihdossa tuo A6 paikka tahi suora raha.

Voin etsin mahdotonta jonkun mielestä, mutta kahtellaan josko jollain olisi....

Kesäloma muuten alkaa juuri tuona 28. päivän perjantaina...
 

Zapper

New Member
Joo kentällehän mäkin oon menossa. Hyvä kun soittavat paljon vanhaa materiaalia ja kyllä noi uudetkin paremmalta kuulostaa livenä, kun Larsilla ei uskoakseni ole mitään kattilasettiä mukana siellä.
 

JackInTheGreen

New Member
Kentällä, kentällä!!! :D
On se kyllä niiin että on meillä suomessa kuitenki aika fiksua sakkia kun ei sentään porukalla olla kokoajan Metallicaa haukkumassa.
Tuo touhu tuolla ironmaiden.comin foorumisssa alkaa mennä aika naurettavaksi. Mun mielestä 'tallica jyrää edelleen!!! Onhan tällä pallolla PALJON kaupallisempiakin hevibändejä. Vai kuinka??
 

QazKFD

Member
JackInTheGreen said:
Onhan tällä pallolla PALJON kaupallisempiakin hevibändejä. Vai kuinka??
Oliko tämä fanin myöntyvä mielipide musiikin kaupallisuuteen Metallican osalta?
 

JackInTheGreen

New Member
^ Pitihän se arvata, että joku vääräleuka tulee heti avautumaan.
Tarkoitin vaan, että on se kumma kun tuota metallicaa jaksetaan mollata, (varsinkin maiden foorumeissa ?!?!? - en ymmärrä) ja ympärillä pyörii jotain Linkin parkkia ja limp bizkitiä. Totuus on,että KAIKKI bändit on kaupallisempia nykyään kuin 80-luvulla. Myös maiden. (esim. ED Hunter....hohhoijaaa).
Aika off topic :p
 

QazKFD

Member
JackInTheGreen said:
Aika off topic :p
Aika vitun offtopic, mutta olkoon.

Sano nyt vielä, että luulet minusta, etten Metallicasta pitäisi? Voi voi voi. Ja tuosta avautumisesta, katso itse mitä vittua sieltä vääräleuastasi päästät toisiin topicceihin, aluksi luulin trolliksi mutta sitten tajusin, että arvostelukyvyn puutehan se vaan olikin.

Itse en ole tainnut tällä, tai muullakaan foorumilla Metallicaa dissata muun kuin Angörin takia. Mielestäni se on täysin oikeutettua. Makuasiahan tämäkin vähän tuppaa olemaan, mutta mistäs muusta sitä edes voisi väitellä.

Ja miten tuo kaupallisuuskin mukaan nyt yhtäkkiä tuli? Toki Maiden on kaupallista, näkeehän sen jo pelkästä krääsän määrästä, peleistä sun muista pelleilyistä. Eri asia on taasen se, että kuinka kaupalliseksi musiikki itsessään on suunnattu, mielestäni historian halkaiseva tuotanto on kaikkea muuta kuin yleisesti hyväksytty normien mukainen listapoppi jota ei tehdä rakkaudesta musiikkiin vaan tuottajan lompakkoa lihoittamaan.
 
Top