Metallica u Zagrebu i Beogradu

Snake

Member
"Dodani koncerti u Srbiji u Hrvatskoj" stoji na vrhu početne stranice službenog sitea Metallice! Veliki bend i jedan od glavnih stvaratelja metal žanra ipak dakle, nakon mjeseci nadanja i nagađanja, dolazi u Zagreb, 27. lipnja ove godine, a u Beograd nešto prije – 15. lipnja. Šećer na šlag dodaje i činjenica da je na cijeloj ovogodišnjoj turneji predgrupa Metallice maskirani deveterac Slipknot koji je sam za sebe prilično i cijenjen i popularan. Ne siteu ne stoji u kojim će točno prostorima koncerti održati.
 
Upravo sam pročitao u Slobodnoj i razmišljam da li da idem.

Trebali bi doći i AC/DC i Judas Priest tijekom ljeta.
 
Mormegil said:
Oprostit æu bilo kome ako ode na Britney ili Backstreet boyse....ali metalllica i slipknot....aaaargh

Set Metallice 2003. je ok. 70% je bilo s prva 4 albuma. Slipknot me zanima jednako kao i Murderdolls.
 
BoBo said:
Set Metallice 2003. je ok. 70% je bilo s prva 4 albuma. Slipknot me zanima jednako kao i Murderdolls.

e ako je set dobar onda idem.

a sto se tice slipknota. pa dok oni budu svirali ja cu negdje piti
 
Serbian Be@st said:
Naravno da nec ici.....taman karta bila dzabe....Metallica je uvek bila sranje i ostace :x

E pa sad ako je metallica uvijek bila sranje, sto onda slusas?
 
neæu sad iæi protiv metallice, mada je osobno ne slušam nakon and justice, koji mi je zadnji savršen album. No smeta me što sa novog albuma sviraju samo dvije pisme.... sad æe neko reæi jesi ti lud, što to prièaš, no stvar je ovakva. Jebeš bend koji nema vire u svoje nove pisme i koji ne promovira na koncertima ono što navodno vole raditi i što je navodnop jako dobro. Ako veæ doista vole ono što rade, veæe bi face bile kad bi odsvirali novi album, bar pet šest pisama, ko npr maideni, nego da publiku na koncertima varaju starim pismama. Ja znam da je sve to lipo i krasno i ja bi se bolje osijeæa na koncertu di se sviraju stare pisme, ali koga oni tu varaju. Varaju najviše sebe, jer nemaju samopoštovanja i ne cijene svoj rad, a oèekuju da ga mi na cd-ima kupimo. Eto, nikad nisam htio govoriti protiv metallice, veæ je jednostavno nisam slušao.... lažem, pokušao sam, ali nije išlo u devedesetim, no ako mi se išta gadi, onda mi se gadi to. Brate, sviraj ono što si stvorio, ili se goni u piz mat i rasformiraj bend. Eto, ne shvatite me krivo....

Pozdrav

:clansman:
 
Potpuno se slazem. :)

Ja bi ispalio da su Maideni svirali samo 2 pjesme s novog albuma, ali u slucaju Metallice bolje je da sviraju manje stvari iz 90ih, a pogotovo sa St. Anger.
 
Back
Top