Mauron Maiden @ Tavastia 30.12 Klo: 21-02

Surma

Member
Onko keikalle lähtijöitä ?
Lippuja myy tiketti, hinta 8 euroa.
Käsittääkseni liput saa myös ovelta, mutta ei välttämättä kannata laskea mun käsitykseni varaan, jos keikka kiinnostaa :)
 

asa

Member
Olisihan tuo kilpaileva Maiden tribute/cover bändi tarkastettava joskus, mutta epäilen että uudenvuoden aattona hellsinkiin viitsisin lähteä, varsinkaan näin flunssaisena.
Joku lautalaisista varmasti eksyy sinne, joten voisi kertoa enemmän sitten meiningeistä.
 

TompSa

New Member
Kova keikka olis tulossa, saas nähdä. Ehkäpä.

2 keikkaa Mauronia on tullut jo nähtyä, kolmaskin kiinnostais kovasti, ja onhan siellä oivaa seuraa luvassa Surma, mariner ja eyes of the nile ainakin...katsotaan nyt.
 

Iron Constable

New Member
Pitäkää hauskaa ! Valitettavasti sanonta ei kahta ilman kolmatta, tällä kertaa pidä paikkaansa kohdallani. Pukkaa yövuoro päälle ja toisaalta flunssan ahdistama kurkku voisi olla epäkiitollinen temmellyskenttä Best of setille, joka on tullut aika 100% vedettyä aikaisemmilla kerroilla. Taitaisi iskeä kahta kauheampi tauti päälle. Äh. :(
 

Graveheart

New Member
Tarkotuksena olis mennä tonne ja ohessa olla hirveessä jurrissa, jos vaan rahatilanne antaa periksi. Toivottavasti lippuja riittää vielä ovella.
 

evil_maza

New Member
Passaan tämän keikan tuon aaton takia. Toki muuten olisi tullut lähdettyä.
Hyvä kover-pumppuhan tuo on ja asiansa osaavia soittajia. Ajankohta on nyt harmillinen siinä mielessä.
 

Surma

Member
Tässä setlist kirjainkirjaimelta samanlaisena, kirjoitusvirheineen, kuin lavalta saamani settilista :

Somewhere in time
The trooper
Clairvoiant
22 acacia avenue
Fear of the dark
Can I play with madness
2 minutes to midnight
Loneliness of long...
Flash of the blade
Alexander not so great
Hallowed be thy name
Aces high
Mauron Maiden
-------------------
Moonchild
Wasted years
------------------
Run to the hills

On vähän kiire duuniin, joten kirjoittelen enemmän illalla...
 

mariner

Member
^ NO voe saatana! Olis vaan pitäny mennä... Mutta tapalusmu olen ni ei sit. :cross: Kuitenkin vitun kova setti olisi ollut tarjolla. :(
 

QazKFD

Member
mariner said:
Kuitenkin vitun kova setti olisi ollut tarjolla. :(
Älä muuta sano, tuo vaikutti jo suoraan sanoen aikamoiselta setiltä. Perkele, kun osaakin kaduttaa. Mutta onhan tuonne Helsinkiin aina matkansa, eikä sinne ihan tuostanoin lähdetä.
 

Late

Member
Tollaisen setin kun Maidenikin soittais joku päivä niin huhhuh...Lonelinessin vaihtaisin kyllä Strangeriin


:bananallama: (pikkuveljen mielinksi vain)...
 
Hyvä meininki oli tuolla keikalla. Lämppäri Sticky Sweet plays Motley Crue ei kyllä kovin häävi ollu, mutta kun ei yleensäkään toi glam rock niin hirveesti iske.
Mauroni soitti todellakin tosi kovan setin ja oli kyllä hyvä meno alusta loppuun. Mitä nyt basso oli vähän kovalle miksattu ja Melasniemen kitarasta ei kuulunut välillä melkeen mitään ja Surman kanssa naurettiin, kun jotkut biisit sai ihan ennenkuulemattomia osia :D , mutta ei se menoa haitannu. Varsinkin toi biisiputki Lonelinessista Aleksanteriin oli tosi tiukkaa menoa. Itsekin kyllä uusia biisejä odotin kuulevani, mutta toi oli kyllä kova setti. Wildest Dreamsinhan Mauroni soitti uudelta levyltä tuolla semifinalissa syyskuussa. Kyllä väkeä oli loppujenlopuksi aika paljon vaivautunu paikalle, vaikka sisääntultaessa näyttikin aika tyhjältä. Kaksi bodomia ja hevirölli Jone Nikula oli ainakin joukossa. Virallisia Mauron Maiden paitoja oli myös myynnissä 15 eurolla, mutta ei nyt kuitenkaan lähteny mukaan :) . Sellasta meininkiä tiivistettynä.
 
Top