Malo reda na forumu

hehe .. napravio sam preview za panoramu, ali izgleda da mi je mozak u trenutku otvaranja teme bio na rezervi pa nikako nisam mogao staviti link na samu sliku da vodi na veliku sliku. To sam prije par dana ispravio ako vec niste primjetili. :D

Inače slažem se ako se u nekoj temi stavljaju slike da se smanje na neku normalnu veličinu i da ih se linka na sliku stvarne velicine. Mislim da je bolje da preview bude što manji jer onda i po visini ne zauzima previše prostora.

ja sam tu potpuno nova ali ima smisla da se govori o maidenima na forumu jer dodes zbog toga. alisad bezobzira na sve, ovo je savrseno. prvi put da sam nasla stranicu di ljudi ekseli rade nesto OZBILJNO za fanklub.
svaka cast svima, preodlicno je. nemam rijeci koliko sam odusevljena.
necu predlagati nikakve zamisli ( zasada LOL ) jer mi jos nista bistro nije palo na pamet
:edmetal:

arijana1807 said:
ja sam tu potpuno nova ali ima smisla da se govori o maidenima na forumu jer dodes zbog toga. alisad bezobzira na sve, ovo je savrseno. prvi put da sam nasla stranicu di ljudi ekseli rade nesto OZBILJNO za fanklub.
svaka cast svima, preodlicno je. nemam rijeci koliko sam odusevljena.
necu predlagati nikakve zamisli ( zasada LOL ) jer mi jos nista bistro nije palo na pamet
:edmetal:

Welcome! :)

Back