Iron Maiden Real Tribute - Madjari u Puli i Zagrebu!

Kako bi se što bolje pripremili za poljudski koncert, pulske, istarske i sve ostale, dobrodošle, Maiden fanove, 13. lipnja u pulskom “Uljaniku” očekuje veliki Iron Maiden CROadshow uz nastup madžarskog Iron Maiden Real Tribute banda “Iron Maidnem” kao i pregršt nagradnih igara.
Svoje Maiden znanje i umijeće, posjetitelji će imati priliku dokazati u Maiden kvizu u kojem će se kao nagrade dijeliti ulaznice za koncert Maidena u Splitu, besplatan prijevoz, koncertni Maiden plakati za Split te “Live After Death” DVD-i.

Iron Maidnem su jedan od najpoznatijih europskih Iron Maiden cover bandova čija se set lista sastoji od preko 60 najpoznatijih Maiden stvari (među ostalima; “Running Free”, “Phantom Of The Opera”, “Killers”, “Wrathchild”, “Iron Maiden”, “The Number Of The Beast”, “Run To The Hills”, “Aces High”, “2 Minutes To Midnight”, “Wasted Years”, “Can I Play With Madness”, “Moonchild”, “Fear Of The Dark”, “The Wicker Man” kao i stvari koje grupa Iron Maiden nikada nije, ili je rijetko, izvodila uživo; ”Alexander the Great”, ”Back in the Village”, ”Invaders”, ”Gangland”, ”Only the Good Die Young”.
 
e ubit æete me al ja sam zaspala... sada sam se digla... ajooooooooooj
a moji svi veæ otišli :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :withstupid:
 
Ovako to bijaše:

Setlista:
Caught Somewhere In Time
2 minutes to midnight
Brave New World
The Trooper
Deja - Vu
Wasted Years
Seventh son of a Sevent son
The Number of the beast
Wratchild
Alexander the great
The Clairvoyant
Stranger in a strange land
Can I play with madness
Hallowed be thy name
Iron Maiden

Bis:
Running free
Run To The Hills
The Evil That men do
Wicker Man

Svirka odlična, pa i besprijekorna, Mađari su pokorili Pulu! Od prvog takta Caught Somewhere In Time-a pa do zadnjeg takta Wicker Man-a vladali su pozornicom i publikom koju su doveli do transa izlaskom Eddie-ja na stage i definitivno će Pula duže vrijeme pričati o ovom koncertu unatoč tome što je to bio "samo još jedan tribute" !

Neka žali tko bio nije!

Evo i par slika:

http://img84.imageshack.us/img84/7032/dsc00380rl6.jpg
http://img211.imageshack.us/img211/4349/dsc00388ax9.jpg
http://img407.imageshack.us/img407/5636/dsc00612mc0.jpg
 
Stvarno jesam....da mi Crusader nije rekao da se prijavim za nagradnu igru, ne bi se ja ni sjetio :D ...ubacio sam papiriæ s imenom meðu zadnjima u kutiju i.... ostao je valjda pri vrhu :) ....mislim da nikome petak 13. nije bio sretniji LOL
 
Back
Top