IRON MAIDEN 10.2.2009. BEOGRAD

Da,istina,nitko ne posta,bas steta!!!Ali,ja sam svako toliku tu,prosvrljam malo,navratim...
 
E, pa i ja idem na koncert. Arena je mega dobro mesto za koncerte. Bio sam pre 2-3 meseca na Queen-u i zvuk je odlican.
 
Ovaj put imam kartu za parter. Al nadam se da ce se opet naci neka dobra dusa koja ce mi dobaciti naljepnicu. Mada, radim na tome. A ljudi vi sto ste vec bili u Areni je l isti princip sa naljepnicama za FAN PIT? Msm, kao u Splitu sto je bilo, samo naljepnicu pokazem i prolazim u FP ili je neki drugi ulaz?
 
Ja imam kartu i to namjerno za parter jer znam da bi mogao doc u pit (nadam se, mislim nije mi uopce sila), isto kako sam se sa false iskaznicama šetao po poljudu gdje god sam zelio a da nisu ni gledali dal imam kartu, to se dogodilo i u ateni... e pa moglo bi opet ;) , al nije mi sila se zajebavat jer tad mi je rodendan i zelim lijepo vidjet koncert.
 
Pukla sam. Ne mogu na koncert zbog jebeno ozbiljnog razloga.
HOCE LI NEKO DA KUPI KARTU ZA PARTER 50 KM ULAZ ZAPAD?
 
Iron maiden, Belgrade 10.02.2009.

Evo stigao sam sinoć iz zagreba tj. sa koncerta iron maiden 10.02.2009. belgrade.Na koncert se išlo organizirano putem IM cro FC-a i putovanje je bilo prilično zabavno, naravno nekolicina nas je uzela velike zalihe alkohola tako da je zabava tokom puta bila neupitna ;).Putovali smo 5-6 sati tj. u beograd smo stigli navečer oko 19h.Ispred dvorane je bila urnebesna zabava sa srbskim i finskim fanovima, a tik pred 21h odlučio sam ući u dvoranu.Odmah sam produžio do ograde i tamo proveo cijeli koncert.Koncert je bio odličan jer je set lista kao i što je bilo najavljeno bila malo izmjenjena.Naravno pošto je to bio njihov prvi koncert nakon nekolikomjesečne pauze bilo je par ajmo reći "grešaka" koje su gotovo pozitivno utjecale na publiku.Npr. prije negoli je trebao početi trooper Smith je krenuo svirati onaj uvodni dio wastet years, a Bruce je odmah reagirao "no no no", publika je odgovorila smijehom i navijanjem, a zatim su rasprašili trooper.Na pjesmi hallowed be thy name Bruce pjeva dvaput istu kiticu, a pjesma phantom of the opera je malo duže odsvirana.Naravno nikako za zamijeriti takve pogreške.Dečki su se opustili i bili su veoma raspoloženi na bini, bilo je puno vatrometa i koreografije.Jedan od boljih maiden koncerata na kojima sam bio ;)

Set lista:

1. Aces High
2. 2 Minutes To Midnight
3. Wrathchild
4. Children of the Damned
5. Phantom of the Opera
6. The Trooper
7. Wasted Years
8. Rime of the Ancient Mariner
9. Powerslave
10. Run To The Hills
11. Fear of the Dark
12. Hallowed Be Thy Name
13. Iron Maiden
---
14. Number of the Beast
15. The Evil That Men Do
16. Sanctuary

Na kraju šta da kažem, odličan koncert i krasan provod za svoj nadolazeći rođendan ;)
 
Bez obzira na sve, ova turneja je previše ličila na best of the beast turenju nego na early days pt2. svaka čast na nekim pjesmama ali jbg,
 
Back
Top