E ewox Member May 21, 2007 #164 It makes me wonder,it makes me think,there's more to this,I'm on the brink...(auuuuuu... LOL )
BoBo Active Member May 21, 2007 #165 Oh - my eyes they see but I can't believe :shock: Ocito muski dio foruma ne shvaca o cemu se ovdje radi jer bi vec odavno reagirali. LOL
Oh - my eyes they see but I can't believe :shock: Ocito muski dio foruma ne shvaca o cemu se ovdje radi jer bi vec odavno reagirali. LOL
axy Active Member May 22, 2007 #169 (i onda meni kažu da sam ugrožena... ccc...)And all the boys are after me And thats the way its gonna be nadam se da je glavni junak vaše maiden priče muškog roda, inače ovi moji lyricsi nemaju smisla
(i onda meni kažu da sam ugrožena... ccc...)And all the boys are after me And thats the way its gonna be nadam se da je glavni junak vaše maiden priče muškog roda, inače ovi moji lyricsi nemaju smisla
E ewox Member May 22, 2007 #170 I watch your every move...Study the things you do... (naravno da je glavni junak naše priče muškog roda... :wink: nego...Bobo,gdje si nestao? LOL )
I watch your every move...Study the things you do... (naravno da je glavni junak naše priče muškog roda... :wink: nego...Bobo,gdje si nestao? LOL )
E ewox Member May 22, 2007 #176 (kamo sad ) So get down on your knees honey... :x :evil: (kad već Dickinsonka voli hardcore LOL )
D dickinsonica Member May 22, 2007 #178 ewox said: (kamo sad ) So get down on your knees honey... :x :evil: (kad već Dickinsonka voli hardcore LOL ) Click to expand... LOL LOL Obeying an order - men have to die :evil: :evil:
ewox said: (kamo sad ) So get down on your knees honey... :x :evil: (kad već Dickinsonka voli hardcore LOL ) Click to expand... LOL LOL Obeying an order - men have to die :evil: :evil:
E ewox Member May 22, 2007 #179 ma,daj,ajmo se smekšat i sredit...lik ne voli hardcore a i Bobi je dosta... :wink: God knows he wants to go home... (pussy je pussy! LOL )
ma,daj,ajmo se smekšat i sredit...lik ne voli hardcore a i Bobi je dosta... :wink: God knows he wants to go home... (pussy je pussy! LOL )