MaidenMadness Active Member Dec 31, 2003 #1 to sad zapocinjem da mogu sutra odgovoriti i pogledati odgovore. jeste puno popili, poslusali puno glazbe, malo umocili.......?
to sad zapocinjem da mogu sutra odgovoriti i pogledati odgovore. jeste puno popili, poslusali puno glazbe, malo umocili.......?
CroatianTROOPER Member Jan 1, 2004 #2 uu ja sam bija cili uneredija.............sve me boli danas :x ....ali glavno da se maiden slusa..
MaidenMadness Active Member Jan 1, 2004 #3 jebo te bio sam na trgu slusa storysupernova i skoru. :edbarf: sampanjac je bio los, ali hvala bogu na qpacku :cheers: usput srenta nova svima
jebo te bio sam na trgu slusa storysupernova i skoru. :edbarf: sampanjac je bio los, ali hvala bogu na qpacku :cheers: usput srenta nova svima
CroatianTROOPER Member Jan 1, 2004 #4 hjhuhuhuhu, a ja sam bija isa na vucu............pa se puno vina pilo... :x
MaidenMadness Active Member Jan 1, 2004 #5 jebo te nera je mogla barem striptiz izvrsiti......................... jeli vuco poceo kampanju za predsjednicke izbore?
jebo te nera je mogla barem striptiz izvrsiti......................... jeli vuco poceo kampanju za predsjednicke izbore?