Davis cup

Pa zar nije bolje na tezi nacin. :)

Wimbledon 2001. ne bi bio to sto jest da nije imao uvod od 13 godina.
 
znam to ali svejedno
izivicrao me ljubicic do jaja
s anicem je bilo lako do treceg seta kad je izgubio svoj servis pri vodstvu 3-2
 
Zato i gledam tenis dok radim nesto drugo. Nema vise zivciranja. Naravno bez tona jer me Dusanovic uzasno nervira sa svojim glupim komantarima.
 
ja sam ujedno igrao civilization iv
jos jedan razlog zasto sam gubio zivce
napravim fino se razvijam minding my own business kad mi englezi najeve rat i bas kada ih razbijam naprave pakt sa mojim susjedima(koji su razvijeniji od mene btw) i sad me susjedi napadanu i razvale mi dva grada dok treci susjed uleti i napravi grad na mjestu mog razrusenog grada oko kojeg sam sve pripremio, rudnike, polja, ceste itd. i sad se on razvija do jaja :flame:

i onda mi uleti ljubicic sa svojom igrom i dusanovic sa svojim komentarima koji su tipa jedan trenutak ivan ne izgleda dobro i sl. a iduci trenutak to je ivan ljubicic odlicno servira, dobro reternira itd....

dakle mental note
ne vise igrati civ iv i gledati tenis
 
haha To je najgora moguca kombinacija. Zivciranje na kvadrat.

Zato i ne igram igrice vec 5-6 godina. Prije dva mjeseca sam poceo igrati igrice s C64 emulatorom da se prisjetim starih dana, pa sam proveo 5-6 dana igrajuci ih po cijeli dan. Na srecu shvatio sam sto se dogadja i jednom clickom sve sam izbrisao.
 
ma ljudi najbitnije je da smo ga mi osvojili. :banana: :banana: :banana:
nažalost neću biti na dočeku, iako smo imali plan ići :(
sada se nadam da je iron maiden ''banda'' čula za hrvatsku, a pošto su maideni ljubitelji tenisa (adrian i steve posebno) možda im onako ta hrvatska ostane podsvijesno u pamćenju pa nas ubace na listu za iduće turneje.
btw, ja sam 8 puta se maknuo od tv-a i vratio meču, ali svejedno :banana: :banana:
 
Back
Top