Brucelta levyä

gurmandi

New Member
IRON MAIDEN Singer To Begin Work On New Solo Album - Dec. 16, 2003

IRON MAIDEN frontman Bruce Dickinson will get together with guitarist Roy Z in January/February 2004 for a songwriting session for a possible new Dickinson solo album, the singer revealed (Windows Media) during a Dec. 2 signing session aboard a specially chartered Dublin-London flight filled with MAIDEN fans. Dickinson's last solo album, "The Chemical Wedding", was released in 1998. A two-disc "best of" set followed in 2001.

Tälläista Blabberissä.
 

Parza

New Member
Loistava homma, jos pitää paikkansa. Brucen soololevyt ovat olleet mahtavia ja toivottavasti sama linja jatkuu. Mahtaakohan Adrian olla taas kitarassa?
 

escudo

Member
On nimittäin sellainen tapaus jos tulee Brucelta levy ulos että oksat pois. :shock: Chemical Wedding oli jo jotain mitä ei voi sanoin kuvailla, niin mahtava levy se on. Rupesin vaan miettimään että aikataulujen puolesta natsais aika hyvin yhteen kun on ollut jossain sellaista huhua että Dickinson olisi mahdollisesti tulossa ensi kesänä Tuskaan. Tämä on siis tosiaan ihan täydellisellä huhu pohjalla, mutta aina voi haaveilla. :wink:
 

timbe

New Member
:banana: .

Omistan kaikki Brucen levyt (paitsi Alive In Studio A) ja tykkään todella paljon. Chemical Wedding on loistava levy, mutta jotenkin pidän Accident of Birthiä parempana. Onhan tämä hieno juttu, toivottavasti laatu on sellaista kuin sen olla pitää :)
 

escudo

Member
timbe said:
Onhan tämä hieno juttu, toivottavasti laatu on sellaista kuin sen olla pitää :)
Jos muistan oikein niin Bruce sanoo tuossa videossa että jos materiaalista tulee huonoa niin levyä ei tehdä mutta jos se on hyvää niin "maybe maybe..." :wink:
 
Hienoa jos tuo on totta. Roy Z jo puhuikin jossain haastattelussa, että kolmas osa AOB ja CW levyjen perään olisi hieno homma, ja toivoi, että Bruce olisi kiinnostunut. Laadukasta kamaa tähän asti on ainakin Bruce ja Roy työstäneet.
 

TompSa

New Member
Loistava uutinen ja toivottavasti Bruce ja Roy Z saa väännettyä taas loistavaa materiaalia, kute aikasemminkin on päässyt käymään. Smith vielä kelkkaan mukaan. :wink:

Ja tuosta Tuska-huhusta, niin, 2002 Tuskassa Brucehan ilmoitti(ei mitenkään erikoista), että tulee varmasti vielä takaisin Tuskaan. Toivottavasti kesällä 2004 on soolokiertue ja yhtenä kohteena Tuska. 2002 keikka oli Tuskassa loistava ja ensi kesänä uusiksi, niin ei haittais yhtään, toivotaan parasta.
 

Mickey

New Member
AOB ja CW ovat huippulevyjä. Hieno homma jos vielä saadaan näille jatkoa. Ja Bruce tietenkin vielä soolokeikalle suomeen. :)
 

trooper^^

Member
Mahtavaa! :banana:

Tätä levyä ei jätetäkään kauppojen hyllyille pölyttymään.

Muistelisin lukeneeni, että Roy Z:llä ei olisi ollut mielenkiintoa uuden Bruce-levyn tekemiseen. Pitääkö paikkaansa, vai luulenko taas omiani?
 

Late

Member
Joo, oon ton jo kuullut, ja hienoa jälkeä tulee takuulla, siitä olen melkos varma...munkin oma lemppari on AOB, mutta jos tosta levystä tulee ees puoliksi yhtä kuin AOB tai CW-levyistä, niin arvatkaapa vaan kuka menee levykaupan eteen nukkumaan! :D ....

Toivottavasti olis myös Adrian...
 

Pedro

New Member
Näyttää Brucella ainakin tammikuu olevan melko täynnä, kun Maidenilla on vielä kiertuetta jäljellä. Helmikuussahan se loppuu, ja sitten Maiden kuulemma jää jollekin pidemmälle tauolle, joten Brucellahan on aikaa tehdä vaikka mitä. :banana:
 

Spawn

Member
Olenkin jo ehtinyt odottamaan koska Brucelta tulee uusi sooloalbumi. Haastatteluiden perusteella, kuten esim. Soundista sai sellaisen kuvan, että sooloalbumia pukkaisi muutaman vuoden sisällä. Balls to Picasso, Accident of Birth, Chemical Wedding ja Best of löytyvät hyllystä, joten täytettä sinne, kiitos. Brucehan olisi tehnyt sooloalbumia jo Brave New Worldin kiertueen jälkeen, mutta Roy oli tekemässä Halfordin kakkosalbumia. :beardance:
 

poolrules

New Member
Kyllä tuntuu brucesta virtaa löytyvän jos ei meinaa lomailla vaan pukkaa sooloa kehiin. No mutta siitähän me kaikki pidetään :headbang:
 

sq

New Member
Kova juttu toi levy jo sinänsä. Jos taso on samaa mitä on totuttu aob:llä ja chemical weddingillä niin hyvää matskua on taas tulossa.

Itse suhtaudun varauksella tuohon tuskaan tulemiseen kun vasta huhuja liikkeellä mutta todellakin mahdollista voisi olla että veijari nähtäisiin tuskassa 2004 ja sillon vasta kustaisiinkin hunajaa. :)
 

Kilkenny

New Member
escudo said:
Jos muistan oikein niin Bruce sanoo tuossa videossa että jos materiaalista tulee huonoa niin levyä ei tehdä mutta jos se on hyvää niin "maybe maybe..." :wink:

Mistä tuo haastattelu löytyy?
 

Myste

New Member
Juu... hemmetin hieno homma tuo soolo. Jos tulee lähellekkään yhtä hyvä levy kuin AoB niiin hyvä on!!
 

aarzie

Member
JEE :headbang: :banana:

Joo on kyllä tosiaan hieno homma toi soololevy. Odotukset on kyllä korkealla tuolle levylle. :)
 

Limelight

Member
Jumalauta! :fist: Jo pelkästään Roy Z:n mukana olo on melkein varma tae laadusta. Vielä kun Smitherssoni saataisiin mukaan niin juoksisin kirkuen levykauppaan julkaisupäivänä. Noh, juoksisin kyllä muutenkin, Brucen soolotuotanto on ns. tolokutonta settiä, varsinkin Accident Of Birth ja The Chemical Wedding.

Ja uudelle levylle kiertue ja bändi Suomeen... :banana:
 

Lane

Member
Jeah!
Bruce on parantanut lvy levyltä ja kun pari viimeistä on jo hiponut maksimia, odotukseni lienevät suhteettoman korkealla.
 

escudo

Member
Kilkenny said:
Mistä tuo haastattelu löytyy?
Nyt en kyllä muista, joskus taisi irkissä joku laittaa osoitteen mistä tuon pätkän pystyi katsomaan... Itsekin olen nähnyt tuon videon vain kerran. :|
 
Top