Ajde komentirajte malo Bruce Dickinson solo stuff

Ona sto vi mislite o Bruce solo karijeri???
Moje mišljenje.....mislim stvari mu nisu lose, ali mislim Bruce je ipak legendarni pijevac Iron Maidena, mislim da nije pjevao u Maidenu da mu solo stvari nebi bile toliko popularne.

I znali li neto možda zasto je Bruce uistinu 1993 napustijo Maiden...on kaze da je doslo do zasicenosti, ali ja mislim da su to gluposti...

Daj napisite svoje misljenje o tome svemu !!
 
"da je doslo do zasicenosti" je istina. Steve je poprilicno tvrdoglav, sto i nije lose, i nije htio promijeniti zvuk Maidena. Dok je Bruce ocito htio nesto novo. I zato je odlucio otici iz Maidena. Mislim da se njih dvojica tek sada medjusobno podnose za razliku od 80ih.

<nastavak slijedi jer trenutno nemam vremena za pisanje>
 
ja sam cuo da je bruce bijo napisao par akusticnih stvari za fear of the dark album, hitijo je napravitio nesto drugacije...ali kako je steve htijo "true metal sound" sve bruceove stvari osim wasting love su bile izbacene.....mislim da je i to bijo još jedan od razloga.. :?
 
moja teorija je da se Bruce totalno pogorsao 90ih, poslusajte samo Real Live/Dead One, vokal mu nije bio ni blizu dobrog... no, mozda grijesim

sto se solo stuffa tice, AOB i CW su najbolji njegovi albumi, ostali su mi nekako premekani
 
a zna li itko mozda zasto mu se je glas tako pogorsao nakon seventh son??...
Mislim da je i Adrian napustijo bend radi Steveove tvrdoglavosti....adrian je hito da se zadrzi koncepcija kao i na SIT I SEVENTH SON...jel da ??
 
a slusaj sto ce tice bruceovog glasa ima on vec i godina. to utjece na njegov organizam pa samim time i na glas.

sto se tice njegove solo karijere nisam cuo puno svega par stvari ali ono sto sam cuo mi zvuci jebeno
 
Ma mislim glas mu je sad dobar....ali poslušaj mu glas na Real LIve tour, ili na No Prayeru.......kad to usporediš sa prijašnjim albumima...nebi vijerovao da je to isti pjevac..
 
kad sam prvi put cuo real live pitao sam se ko je ovo? ovo nemoze biti bruce ovo mora biti onaj blaze njega jos nisam cuo. na no prayeru nisam primjetio da ima los glas.
 
Meni osobno se ne sviða ta Bruce pored Maidena gura i svoju solo glazbu.....ja zelim da on bude 100% u Maidenu, ovako mozda pola svojih ideja cuva za solo stvari :? ... bas cujem da ce sada snimat i novi album.
 
BoBo said:
Je, glas mu je bio koma, ali to nije bio razlog zasto je otisao.
Zapravo, zelja za odlaskom je rezultirala tako losim glasom.

I ono sto si rekao da Steve nije htio promijeniti sound Maidena - to se upravo i dogodilo na X-Factoru, zar ne? :)
 
Gul_Ranek said:
Zapravo, zelja za odlaskom je rezultirala tako losim glasom.

Nije ga više bilo briga. Znam da je poslije turneje '93 bilo komentara da su svi, a mislim na uži krug oko Maidena, bili razočarani Bruceovim angažmanom.

Gul_Ranek said:
I ono sto si rekao da Steve nije htio promijeniti sound Maidena - to se upravo i dogodilo na X-Factoru, zar ne? :)

Sad je to više subjektno koliko se zvuk promijenio. Stil je ostao isti. Prvi razlog je bio prilagodba Blazeovom glasu, a drugi mentalno stanje Stevea (razvod).
 
Da, Steve je rekao da nije bijo zadovojan s Bruceovim angazmanom na Real Live Tour, ali Bruce je rekao da se on nemože skakati po bini i praviti se sretan iako je najavijo odlazak iz Maidena.
(To sam procitao na screamforme.com)

Sto ce tice X-Factora, ja sam cuo da su Maidni baš htjeli raditi nešto drugacije, zbog stoga su i izbijegavali izabrati novog pijevaca koji je slican Bruceu.
 
CroatianTROOPER said:
Sto ce tice X-Factora, ja sam cuo da su Maidni baš htjeli raditi nešto drugacije, zbog stoga su i izbijegavali izabrati novog pijevaca koji je slican Bruceu.

To se ne može usporediti s '82. Tade je bila mnogo veća razlika između starog i novog materijala.
 
A mozda su htijeli 95 napraviti uspijeh s novim pijevacem kao i 82, što ocito nije bilo moguce..

Ja sam cuo da su nakon Bruceovog odlaska pitali i Paula Di Anno da se ponovo prikljuci bendu sto je on odbijo....(neznam koliko je to istina :? )
 
Back
Top