Rainmaker_RI said:neki dan citam u areni da je vuco postao poslovan biznismen i da se osiso i da zaboravimo starog prljavog rockera sa dugom kosom. kaze da mu se cini kako je izgubio ljubav za glazbom u HR jer se razocaro u nasoj estradi i da ljudima vise uopce nije vazno kako ko pjeva i sad ce se preselit sa obitelji u svicarsku i tamo otvorit neki svoj klub. koj lik jebote.
Vuco said:.... razocaro u nasoj estradi i da ljudima vise uopce nije vazno kako ko pjeva ...
Ivan said:kladio bi se da neće dugu proći a da ne iziđe novi njegov narodnjak, ne može taj dugo bez toga
Rainmaker_RI said:ma skupio je on dosta para na narodnjacima i sad zato seli u svicarsku, vec ima adresu tamo.
Ivan said:e rainmaker, vidio sam ti neki dan na kiosku ti je Vuco (ošišani) na naslovnici nekog časopisa; arene ili tako nekakvog,tamo kaže kako se promijenio, pa ako te zanima :wink:
Rainmaker_RI said:znam :x (procitaj par postova iznad)
ma Vuco je car do jaja...Rainmaker_RI said:Meni je Vuco legenda. General Vasilije Mitu iliti Admiral Koljac. E da, sta je s klanjem ljudi, jel jos postoji bend?
BoBo said:Nije ni cudo da ga ima toliko po razlicitim medijima kad ga ljudi vole.