Rainmaker_RI
Member
Znam vidio sam par spotova i sad bas skidam album od njih, imaju podosta jebenih stvari.
Rainmaker_RI said:Ustipnite me. Lordi su pobijedili!!!
BoBo said::stip:
buhahhaah :suck: :suck:MaidenMadness said:drago mi je da je lordi dobio makar pjesma nije nista posebno
ali mislim da je to bilo i za ocekivati
zasto?
pa gledajte. eurovizija je takva da se glasovi dodjeljuju po politickom smislu.
medjutim metalci se jel'ti stick together
pa dok su se glasovi pop fanova rasprsili metalci su bili ujedinjeni.
manowar bi bili ponosni na takav izrazaj metal bratstva LOL
ja bi rekla da je to ... tužnoGirl_On_The_Edge said:na kraju mi je bilo smijesno kako je publika na neki nacin bila razocarana i kako je rekao onaj komentator, ravnodusna, hhehehehe,
2 velike istine u jednoj još većoj rečeniciGirl_On_The_Edge said:da u skladu s obicajem kojem je hrvatska dosljedna vec dosta vremena, slijedece cemo godine poslati nesto u stilu lordia, uvijek kaskamo za ostalima LOL , cini se da nikad necemo shvatiti sto prolazi, ah!
ionako je taj eurosong samo jos jedan sajam kicha i gluposti
su se napal'le, ha?? LOL LOL LOLGirl_On_The_Edge said:ps. sve moje frendice su izvan sebe, nisu ni gledale izbor, cisto sumnjam da ce me i ove godine maltretirati sa pjesmom pobjednicom kao sto su prosle stalno s onom grckom
:suck: :banana:
Girl_On_The_Edge said:slijedece cemo godine poslati nesto u stilu lordia
axy said:u jednoj još većoj rečenici
a znas da da LOLaxy said:su se napal'le, ha?? LOL LOL LOL
Rainmaker_RI said:Znaci, dogodine mozemo ocekivat LET3 na eurosongu sa pjemsom mamne baneta (nemam tabane) :headbang: :drunk:
axy said:ili kurcem u čelo ... LOL LOL
ufff to ne bi htjela vidjet ... onda bi pokrenula antimetal akciju(žak only): pošišaj se !! jokteIvan said:ma kakvi dogodine će neke hrvatske face probat nekom prodat metal formulu, npr. žak sa dugačkom kosom
ma kažem ti, ja sam se posramila kad sam vidjela u čemu lik hoda. na svim slikama koje sam prije vidjela ga se vidi samo od struka nagore ... LOL ... a nokti su mu baš zakon hehe . duži od mojih u svakom slučajuGirl_On_The_Edge said:znas da da
mislim da ih je zaintrigiralo samo to sto je lordi imao vise pete i duze nokte od njih
ma, oni su postali oličenje onog marketinškog trika: iznenadi i šokiraj! barem se meni tako čini, a ono šta je tužno u svemu tome je činjenica da više ne uspijevaju baš toliko šokirat. Možeš ljudima 10 puta nabrojat 50 sinonima za penis, ali 11. put te više nitko neće slušat.Girl_On_The_Edge said:kako smo krenuli LOL
ot: i taj let3 je postao naporan, sjecam se u osnovnoj jos dok je to bilo zanimljivo, ili cak u 1. raz., na koncertice njihove itd., ali sad stvarno krcaju da ne kazem sto
axy said:ma, oni su postali oličenje onog marketinškog trika: iznenadi i šokiraj! barem se meni tako čini, a ono šta je tužno u svemu tome je činjenica da više ne uspijevaju baš toliko šokirat. Možeš ljudima 10 puta nabrojat 50 sinonima za penis, ali 11. put te više nitko neće slušat.
Ali nema razloga za brigu ...
Oh well Whatever,
wherever you are...
Iron Maiden's gonna get you
No matter how far ....