BoBo said:Stipe, sta ima nova? :wink:
Malo si fulao. Komunizam nije pripadao pod fašizam.Ivan said:čovječe, na antifašističkom skupu takvo šta reći, e pa svaka joj čast
wow na antifastickom skupu reci drugarice i drugoviIvan said:ne da mi se za ovo otvarat novi topic pa ću tu napisat:
sad sam ''šaltao'' po tv-u i naiđem na prijenos nekakve ceremonije povodom borbe protiv antifašizma i sad su tamo sve političke face: mesić, pusićka, vidović...
i voditelj najavi kako će sada pozdravni govor reći neka županica, ženska dođe i počne:
gospođe i gospodo,
[color=yellow]drugarice i drugovi[/color]
čovječe, na antifašističkom skupu takvo šta reći, e pa svaka joj čast
dobro a kakvo izrazavanje si ti ocekivao na antifasistickom skupu?Ivan said:pa ne to, ali pred predsjednikom i na tv-u prijenos i reći drugarice i drugovi, nas se par puklo smijat, bila su 2 frenda kod mene i zbilja nam je ispalo smiješno jer se vidjelo da ne čita s papira nego da je to rekla iz glave
pa uobičajeno dosadne političke govore o eu i takvim stvarima, tipično nešto sigurno ne smiješnoMaidenMadness said:dobro a kakvo izrazavanje si ti ocekivao na antifasistickom skupu?
Ivan said:pa uobičajeno dosadne političke govore o eu i takvim stvarima, tipično nešto sigurno ne smiješno
pa šaltao sam, jer su drugdje bile reklameBoBo said:Nesto mora privuci i mlade.
Kakve je tebe dosada uhvatila da gledas proslave ne TV-u? Ja sam ih i u osnovnoj skoli izbjegavao.
ROFLMAOBoBo said:Nesto mora privuci i mlade.
to se i ja pitam ...BoBo said:Kakve je tebe dosada uhvatila da gledas proslave ne TV-u? Ja sam ih i u osnovnoj skoli izbjegavao.