six sei hat (promjenjeno)

znači ovako izgleda topic bez cilja hehehe ;)

uzmi si s-s-s-slušalice buhahaha :kinkyfruit:
azija malvazija... :drunk: :wiggle: :stickdance:
tamo gdje te čeka tvoja šlapa ... :breakdance:

ne da mi se za ovo otvarat novi topic pa ću tu napisat:

sad sam ''šaltao'' po tv-u i naiđem na prijenos nekakve ceremonije povodom borbe protiv antifašizma i sad su tamo sve političke face: mesić, pusićka, vidović...
i voditelj najavi kako će sada pozdravni govor reći neka županica, ženska dođe i počne:
gospođe i gospodo,
drugarice i drugovi

čovječe, na antifašističkom skupu takvo šta reći, e pa svaka joj čast

Ivan said:
ne da mi se za ovo otvarat novi topic pa ću tu napisat:

sad sam ''šaltao'' po tv-u i naiđem na prijenos nekakve ceremonije povodom borbe protiv antifašizma i sad su tamo sve političke face: mesić, pusićka, vidović...
i voditelj najavi kako će sada pozdravni govor reći neka županica, ženska dođe i počne:
gospođe i gospodo,
[color=yellow]drugarice i drugovi[/color]

čovječe, na antifašističkom skupu takvo šta reći, e pa svaka joj čast
wow na antifastickom skupu reci drugarice i drugovi
stvarno nevjerovatno
kao da se na ovim prostorima antifasizam nije pretvorio u socijalizam :wink:
a i za drustvo koje si spomenuo stvarno je neobicno i nevjerovatno da govore drugarice i drugovi

pa ne to, ali pred predsjednikom i na tv-u prijenos i reći drugarice i drugovi, nas se par puklo smijat, bila su 2 frenda kod mene i zbilja nam je ispalo smiješno jer se vidjelo da ne čita s papira nego da je to rekla iz glave

Ivan said:
pa ne to, ali pred predsjednikom i na tv-u prijenos i reći drugarice i drugovi, nas se par puklo smijat, bila su 2 frenda kod mene i zbilja nam je ispalo smiješno jer se vidjelo da ne čita s papira nego da je to rekla iz glave
dobro a kakvo izrazavanje si ti ocekivao na antifasistickom skupu?

MaidenMadness said:
dobro a kakvo izrazavanje si ti ocekivao na antifasistickom skupu?
pa uobičajeno dosadne političke govore o eu i takvim stvarima, tipično nešto sigurno ne smiješno

Ivan said:
pa uobičajeno dosadne političke govore o eu i takvim stvarima, tipično nešto sigurno ne smiješno

Nesto mora privuci i mlade. ;)

Kakve je tebe dosada uhvatila da gledas proslave ne TV-u? Ja sam ih i u osnovnoj skoli izbjegavao.

BoBo said:

Kakve je tebe dosada uhvatila da gledas proslave ne TV-u? Ja sam ih i u osnovnoj skoli izbjegavao.
pa šaltao sam, jer su drugdje bile reklame

BoBo said:
ROFLMAO
BoBo said:
to se i ja pitam ...

btw meni ide na živce kad mi stari ili brat stalno šaltaju programe, ne mogu to smislit :x

Back