!
Kako ste vi svi neuki i sve vam se mora objašnjvati!!!
Ne moren virovat!
Gledajte...(ovo ja vama jebeno ozbiljno!)
Teta Ančica,ona je moja dobra susjeda koja me uči Slovenski!
I,da,nije Sršen,ili kako li već...izmisli autor teme...već Sečan!
Ona je naravno Slovenka(iz Izole),ali često dolazi u moj grad(Rovinj)
jer je tu najljepše more a i ima viksu tik do moje kuće!
Vidite vi,kako je svit malen...
Naime,ona je administratorica ovog foruma,najboljeg i najjačeg
na svitu!
A,jel se tko od vas zapita zašto se teta Ančica odlučila prevoditi baš ovaj,Maiden forum?
Hm...Naime,dobro znate da su Maideni imali koncert u njezinom gradu
i dobro znate prije koliko je to godina bilo...
Teta Ančica je tada bila nešto sitno mlađa(moram vam priznati da sada i sa svojih
50 god prilično divlja tetica)
,naime,godinu dana prije koncerta Maidena u Izoli(točnije,1999 god.)teta Ančica je upoznala jednog zgodnog gitarista dok je bila na poslovnom putu u Francuskoj...(inače prije nikad nije čula za Maidene,slušala je klasičnu glazbu)...
Gitarist je tad bio (kao i sada i u dalekoj budučnosti) prilično poznata ličnost,njegovo je ime Janick Gers...
Upoznali su se u jednom pubu(kako je to meni teta Ančica ispričala)i naravno...planula je ljubav!!!
-Ludi moji,teta Ančica nam je pobarila Janicka,našeg Janicka Gersa!!! :evil:
LOL
:evil:
Ko bi reć!!!
I tako...desila se divna,lipa,bajna i krasna avantura(teta Ančica mi ni stila pričati detalje)...
Uglavnom,pošto svi znamo kakav je Gers čovik(obiteljski,ne voli popiti i nikad ni ima avanture dok je iša s Maidenima on tours..) :blah: :blah: :blah:
Teta :evil: Ančica se s njim nalazi svaki put kad su Maideni u điru oko Italije,Slovenije, Njem.,Austrije iliti Hrv...
Postala je fan Maidena a čak je i novopečena članica IMOCFC-a(to možete i provjeriti),i,da,ženska čak ide na njihov koncert u Milanu,točnije bit će cilo vrime sa strane na stageu i naštelavat će Janicku strune na gitari kad on ne bude ima vrimena za vrime spektakla!!!
Postoji i mogučnost da je svi lipo upoznamo (preko mene,jer mi je susjeda i mogu se dogovoriti s njom)...
Pa da svi lipo vidimo i pročakulamo s famoznom Ančicom Sečan...pa ipak je ona postala taj odgonetnuti lik s našeg foruma i tema na koju će mnogi slati svoje postove!
Sad se lipo zahvaljujem ča sam imala priliku predstaviti svoju susjedu
u najlipšem svitlu i reći ću joj da pošalje koj' postić na forum!!!
I tako,dođosmo i uđosmo malo dublje u život naše administratorice
Ančice Sečan.... 8)