Jaspel said:Znate di se jos "spominju"? Znate onaj big brother na novoj, mislim da se zvao bar. Ja sam ga pogledo mozda 2 puta, i to kad mi je bilo strasno dosadno, i prvi put sam cuo Run to The Hills, a drugi 2 min. to Midnight. Iako po meni sramote Maidene kad ih pustaju tak negdje......
Ivan said:ali je jedina hrvatska stvar (osim big brothera) gdje se ima neke veze s maidenima
Rainmaker_RI said:Danas sam bas gledo BB, kad ono intervju sa zeljkom kako joj je vani itd, a ono u pozadini pustaju Bruce Dickinson - Tatooed Millionaire. Nisam mogo vjerovat.
Jaspel said:A kaj je najzalosnije, brijem da taj lik nema veze s Maidenima vec mu se svidio cover od majice posto je motorist. Posto imam istu majicu, MJESEC DANA su me u skoli oblijetali sminkeri (citaj; sminkerice) i pitali di sam ju kupio. Ja im kazem "Na tresnjevackom placu za 60 kn" a oni "Fuj... Pa to je mozda neko dirao." Ja sam bio na podu od smijeha
Jaspel said:Ja im kazem "Na tresnjevackom placu za 60 kn" a oni "Fuj... Pa to je mozda neko dirao." Ja sam bio na podu od smijeha