E ewox Member Sep 26, 2007 #1 Cula sam da Blaze treba imati tour po Hr u 10.mj...Jel' netko od vas ista cuo?Mislim da Axy zna pojedinosti...pa se pitam sta nas vec nije obavjestila...a i nigdje ne pise much...a ma.. :?
Cula sam da Blaze treba imati tour po Hr u 10.mj...Jel' netko od vas ista cuo?Mislim da Axy zna pojedinosti...pa se pitam sta nas vec nije obavjestila...a i nigdje ne pise much...a ma.. :?
Gul_Ranek Member Sep 26, 2007 #2 Koliko sam cuo, Rijeka i Zadar su sigurni, tamo negdje oko 15.10. ce biti.
T The Pharaoh Member Sep 26, 2007 #3 Gul_Ranek said: Koliko sam cuo, Rijeka i Zadar su sigurni, tamo negdje oko 15.10. ce biti. Click to expand... A di će nastupit u RI?? Nemoj samo reć u Halter Egu LOL
Gul_Ranek said: Koliko sam cuo, Rijeka i Zadar su sigurni, tamo negdje oko 15.10. ce biti. Click to expand... A di će nastupit u RI?? Nemoj samo reć u Halter Egu LOL
T The Pharaoh Member Sep 26, 2007 #5 Gul_Ranek said: Stereo. Odlicna akustika, najbolja dvorana po tom pitanju u Rijeci. Click to expand... Da, to je već OK... a dobro, nadam se da to neću propustit
Gul_Ranek said: Stereo. Odlicna akustika, najbolja dvorana po tom pitanju u Rijeci. Click to expand... Da, to je već OK... a dobro, nadam se da to neću propustit
S Screamy Active Member Sep 26, 2007 #6 jebote al se sad toga nabacalo...deep purple,helloween,blaze (ako)...ko ce skupit pare za nesto od toga barem kad se stedi za maidene
jebote al se sad toga nabacalo...deep purple,helloween,blaze (ako)...ko ce skupit pare za nesto od toga barem kad se stedi za maidene
F Flash_666 Member Sep 26, 2007 #7 Jel to sigurno da dolazi u zadar? Jbt ak je ideeeeeeeeeeem. Hehe izgorio sam. A za maidene ak treba i kredit dižem da odem!!!!! =)
Jel to sigurno da dolazi u zadar? Jbt ak je ideeeeeeeeeeem. Hehe izgorio sam. A za maidene ak treba i kredit dižem da odem!!!!! =)
axy Active Member Sep 27, 2007 #8 Obavijesti o koncertu Blazea u Rijeci ... http://www.maiden-world.com/forum/topic4152.html Ranko - ako imaš kakave ideje javi
Obavijesti o koncertu Blazea u Rijeci ... http://www.maiden-world.com/forum/topic4152.html Ranko - ako imaš kakave ideje javi