Novi album

CroatianTROOPER said:
nadam se da na novom albumu momci nece eksperimentirat, i da ce napravit ono sta znaju najbolje a to je heavy metal :edmetal:
Slažem se, usput avatar ti je prejeben.Di si ga nabavio?

Ako nece eksperimentirati novi album ce biti nastavak na BNW i DOD, a ako bude koncepcijski kao sto je Nicko najavio mmmmmmmmmmmmmmm. :D

Iron Domek said:
Ja vjerujem da će biti dobar album jer mislim da si Maideni neće dopustiti loš album.... :headbang:

nadam se da neće biti loš album jer bi time vjerojatno završili karijeru, a ako naprave dobar album možda će se htjeti povući da ostanu zapamćeni kao bend koji se povukao kad im je išlo,
u biti dvosjekli mač

Mislim da je jos jedan studijski album je siguran (oko 2009.), a nakon toga ovisi mogu li izdrzati turneje s obzirom na godine.

Rainmaker_RI said:
Ja sam isto cuo da ce album biti konceptualan kao 7th son, znaci 2007 slijedi VEEELIKA turneja.

Nicko je to rekao na jednoj od svojih "Drums clinics"(?), a sto se tice turneje to je jesen/zima 2006/2007 sto je vec potvrdjeno. Isto kao i za Dance of Death.

BoBo said:
Mislim da je jos jedan studijski album je siguran (oko 2009.), a nakon toga ovisi mogu li izdrzati turneje s obzirom na godine.

misliš još jedan i poslije ovog 14. po redu? :banana: :banana:
pa to je zakon, pa poslije njega još jedn i još jedan, možda oni hoće preteći rolling stonse

btw(offtopic)
1. bobo fali ti još jedan post do jubilarnog 3000-og
2. hrvatski dio maiden worlda je življi no ikad :banana:

BoBo said:
Nicko je to rekao na jednoj od svojih "Drums clinics"(?), a sto se tice turneje to je jesen/zima 2006/2007 sto je vec potvrdjeno. Isto kao i za Dance of Death.
Nico je legenda, on mi je uzor inače jedno vrijeme sam svirao bubnjeve u jednom našičkom metal bendu, a sad sam im napisao jednu pjesmu.
Jedva čekam da Maideni krenu na turneju. :headbang:

Ivan said:
misliš još jedan i poslije ovog 14. po redu?

Da.

Ivan said:
pa to je zakon, pa poslije njega još jedn i još jedan, možda oni hoće preteći rolling stonse

Nece u nedogled. Vjerojatno ce Nicko biti taj faktor koji ce odluciti kad je kraj. Zato jer je najstariji i ima fizicki najtezi posao. Pitanje je sto ce biti poslije. Hoce svatko na svoju stranu ili ce zajednicki raditi nesto laganije glazbu od Maidena.

Ivan said:
1. bobo fali ti još jedan post do jubilarnog 3000-og
2. hrvatski dio maiden worlda je življi no ikad :banana:

1. Kao da sam spammer. haha
2. Novi korisnici uvijek donesu zivost.

nicko natuknuo za konceptualni ali šta nije poslje u onom intervjuu kojeg je kolega Snake postao pisalo da ipak neće biti ?

btw u istom intervjuu su rekli da će i kao starci trčati po stejđu juhu ;)

ma dobro, ali album nije konceptualan kao 7th, ali nije ni totalno ''antikonceptualan'' kao somewhere in time, NPFTD, FOD (nije da ih ne volim ili da ih vrijeđam ovime, ali nisu konceptualni)
na ovome je navodno sve ratna tematika

Back