Kauppapaikan säännöt.

Status
Not open for further replies.

Surma

Member
Täällä sopii hoitaa kaikki musiikkiin liittyvä osto/myynti/vaihtotoiminta. Älä liitä viestiisi järjettömän kokoista kuvaa esim. myymäsi levyn kannesta vaan käytä linkkejä. Kun kaupat on tehty, kirjoita ketjuun viesti, jossa asiasta kerrot, ja moderaattorit lukottavat ketjun.

Jatkakaa 8) .

Niin, ja ennen kuin joku heittää ensimmäisen bootlegien myynti-topicin, niin sanotaan se nyt suoraan tässä että niiden myynti on kiellettyä. 8)

-mariner


Siteeraten huuto.netin sääntöjä :

"Jokaisella Huuto.Netiin ilmoitetulla tuotteella on oma url-osoite, jonka avulla tuotteeseen voidaan viitata vaikkapa omalta kotisivulta tai sähköpostiviestistä. Kuitenkin kuten yleiseen netikettiin kuuluu, esimerkiksi tämän osoitteen massapostittaminen suurelle joukolle ihmisiä tai oman kohteen mainostaminen uutisryhmissä ovat kiellettyjä asioita, ja ne johtavat kohteen poistamiseen huutokauppalistoilta."

Tämän perusteella huuto.net-kohteiden myyntiä täällä ei hyväksytä.

Surma

Metallican tai muiden konserttilippujen myyminen ylinhtaan on kiellettyä.

Iron Maidenin jäsenten tai muiden yhtyeiden nimikirjoituksella varustettujen levyjen myyminen normaalia korkeampaan hintaan on kiellettyä. Huijareiden on turha kaupitella täällä tekaistuja nimikirjoituksia.

- MS
 
Status
Not open for further replies.
Top