Jos jedna interpretacija SSOASS

Iron Domek said:
koja je to mana po tebi?

po meni mane SSOAS-a su:
- moonchild je snimljena iz prve mislim da se ipak trebalo još poroditi na njoj, čini mi se da se taj uvod mogao malo bolje upakirati
- only the good die young je neka vrsta neuspjelog hitića
-prophecy nikad sviran live
a uz to ima i glasina da se na snimanju baš nisu previše slušale adrianove želje, kao npr. da treba klavijatura itd.
- clairvoyant bass intro je previše sličan heaven can wait bass intru, iako mislim da je clairvoyant odlična pjesma

ovo bi bile onako one koje su odmah vidljive, ali svejedno jako volim SSOASS i mislim da je to odličan album, na kraju krajeva to je album kojim su se maideni vratili (barem na par godina u uzlaznu putanju)

Maiden croatia said:
a zar su sa somewhere in time pali????? Do tad to im je bio najprodavaniji album....

pa nisam to rekao, ali dosta fanova ima nešto protiv sit-a iako mi nije jasno što

Ivan said:
-prophecy nikad sviran live

To ne moze biti mana albuma.

Ivan said:
- clairvoyant bass intro je previše sličan heaven can wait bass intru, iako mislim da je clairvoyant odlična pjesma

Ne bih rekao. Puno veca slicnost je izmedju Gates of Tomorrow i Lord of Flies, pa se opet ne moze reci da su iste.

Ivan said:
ovo bi bile onako one koje su odmah vidljive, ali svejedno jako volim SSOASS i mislim da je to odličan album, na kraju krajeva to je album kojim su se maideni vratili (barem na par godina u uzlaznu putanju)

Volio ili ne SIT velika vecina fanova ce se sloziti da je NOTB > SSOASS zlatno doba Maidena.

BoBo said:
Volio ili ne SIT velika vecina fanova ce se sloziti da je NOTB > SSOASS zlatno doba Maidena.

ja volim sit, ali su neki ljudi tvrdili da su se maideni sit-om lagano počeli spuštati, tj. kao da su počeli gubiti onu prvau snagu koja je SSOASS-om vraćena

ovo za prophecy je više mana turneje

ne znam ali mislim da se i na SSOASS moglo još malo radit, čini mi se kao da na nekim pjesmama fale one završne ''finese'' (moonchild, can i play with madness, OTGDY i možda još koja minijaturna sitnica na infinite dreamsu ali to mi je možda čak i najbolja pjesma na SSOAS-u iako ne kažem da je jer zbilja ne znam koja je)

Ivan said:
ne znam ali mislim da se i na SSOASS moglo još malo radit, čini mi se kao da na nekim pjesmama fale one završne ''finese'' (moonchild, can i play with madness, OTGDY i možda još koja minijaturna sitnica na infinite dreamsu ali to mi je možda čak i najbolja pjesma na SSOAS-u iako ne kažem da je jer zbilja ne znam koja je)

Aj' ne cjepidlaci. :P :D

Back