potpisujem :edheadbang:BoBo said:Jedan od savrsenih albuma.
Maiden croatia said:nema manu, jednostavno je nema...
koja je to mana po tebi?Ivan said:ima, mislim da ima, ali je svejedno jedan od meni omiljenijih
Iron Domek said:koja je to mana po tebi?
Maiden croatia said:a zar su sa somewhere in time pali????? Do tad to im je bio najprodavaniji album....
Maiden croatia said:doista u životu nisam upoznao ni jednog koji ima nešto protiv sit, stvarno nisam..... ubijte me, nisam...
BANGMaiden croatia said:doista u životu nisam upoznao ni jednog koji ima nešto protiv sit, stvarno nisam..... ubijte me, nisam...
Ivan said:-prophecy nikad sviran live
Ivan said:- clairvoyant bass intro je previše sličan heaven can wait bass intru, iako mislim da je clairvoyant odlična pjesma
Ivan said:ovo bi bile onako one koje su odmah vidljive, ali svejedno jako volim SSOASS i mislim da je to odličan album, na kraju krajeva to je album kojim su se maideni vratili (barem na par godina u uzlaznu putanju)
BoBo said:Volio ili ne SIT velika vecina fanova ce se sloziti da je NOTB > SSOASS zlatno doba Maidena.
Ivan said:ne znam ali mislim da se i na SSOASS moglo još malo radit, čini mi se kao da na nekim pjesmama fale one završne ''finese'' (moonchild, can i play with madness, OTGDY i možda još koja minijaturna sitnica na infinite dreamsu ali to mi je možda čak i najbolja pjesma na SSOAS-u iako ne kažem da je jer zbilja ne znam koja je)
tako je, ne treba tražiti iglu u plaštu sijena Ivane :wink:, ili jos bolje receno dlaku u jajetuBoBo said:Aj' ne cjepidlaci.