Iron Maiden - glasine

Status
Not open for further replies.

BoBo

Active Member
Evo da napravimo nesto korisno ovdje. Znaci ovdje mozete objavljivati sve glasine o buducih dogadjanima vezanih u Maidene. Bar donekle provjerenih kao sto su interviewi, kad netko s reputacijom na IMBB napise nesto i sl. Da bi ga ostavili dovoljno preglednim ovdje se moze napisati glasina, ali ne i komentirati. To se moze napraviti u nekom drugom topicu. Sve ostalo brisem inace ce se pretvoriti u general chat.

Paris Bercy ... utorak 28. studenog. (nije potvrđeno od strane Maidena, ali je 99.99% sigurno)

Source: http://www.ironmaiden.org/showthread.php?t=79539

Reklama:
sa0sr.jpg

Na IMBB se mogu ćuti glasine da će drugi dio Early Years turneje (Powerslave > Seventh Son) biti tijekom ljeta sljedeće godine i da je to razlog zašto će turneja za novi album biti kraća nego što se predviđalo.

As noted by geordierussel from IMOC, on what seems to be a Journalist forum, a post reads as follows:

"Just Back From A Recording Studio In London, I can confirm that Iron Maiden are paying homage to their heroes.

A track I overheard was a blatant Pink Floyd rip-off complete with female backing vocals (Great Gig In The Sky type thing), I kid you not. And it's not a "concept" album as had previously been reported."

Sources: Pop Bitch Forums

ja sam ovo skinuo sa maidenfansa, ako tko slučajno nije vidio

Ivan said:
As noted by geordierussel from IMOC, on what seems to be a Journalist forum, a post reads as follows:

"Just Back From A Recording Studio In London, I can confirm that Iron Maiden are paying homage to their heroes.

A track I overheard was a blatant Pink Floyd rip-off complete with female backing vocals (Great Gig In The Sky type thing), I kid you not. And it's not a "concept" album as had previously been reported."

Sources: Pop Bitch Forums

ja sam ovo skinuo sa maidenfansa, ako tko slučajno nije vidio

ovo je staro skoro mjesec dana

Iron Maiden
.......
-na glasu kao nepredvidiv bend na live nastupima uoći kojih često organizirajunatječaje za fanove. Na jednom se koncertu tako birali metal miss i kada je jedna kandidatkinja došla na pozornicu, Bruce Dickinson je strgnuo s nje ionako sičušni badić, pa je ostala gola pred 10-ak tisuća ljudi. Slično je prošao i Ross Halfin na koncertu u Texasu, kojeg su članovi benda za vrijeme nastupa na silu odveli na pozornicu, skinuli dogola, slikali ga i poslije fotke polsali u novine.

izvor: časopis OK, 6 mjesec 2003 godine

LOL LOL LOL LOL LOL LOL

aaaaaaahahahaha mora da je ross umro od srama a ovoj kuji je to trebala bit čast LOL

Status
Not open for further replies.
Back