Maiden croatia
Active Member
AC/DC - Highway to Hell
Van Halen - Jump
Judas Priest - Breaking the law
Deep Purple - Smoke on the Water
Black Sabbath - Paranoid
Led Zeppelin - Stairway to heaven
Europe - The finaly countdown
Motorhead - Ace of spades
Rolling Stones - Sadisfaction
itd.
Uvijek sam se pitao koja je Iron Maiden brand pjesma, znate ono, po kojoj će ih svi u svijetu znati kad se spomene ta pjesma. Recimo to ovako.
Napisat ću prvo deset pjesama od prvog albuma do zadnjeg koje iskaču:
Running free, Wratchild, The number of the beast, Hallowed be Thy name, The Trooper, Aces high, Wasted years, Fear of the dark, Clansman, Brave new world...
Ajmo sad suzit izbor na pet pjesama:
The number of the beast, Hallowed be Thy name, The Trooper, Fear of the dark, Ckansman:
Ajmo sad na tri:
The number of the beast, The Trooper, Fear of the dark
Finale: The Trooper, Fear of the dark.... dalje ne znam.... što vi mislite.
Da pripomenem još jednom. Dakle, ovo nije izbor naj maiden pjesme, nego izbor pjesme po kojoj su u svijetu i van metala najprepoznatljiviji, a ujedno koja je pjesma najradije prihvaćana u live izvedbi...
Van Halen - Jump
Judas Priest - Breaking the law
Deep Purple - Smoke on the Water
Black Sabbath - Paranoid
Led Zeppelin - Stairway to heaven
Europe - The finaly countdown
Motorhead - Ace of spades
Rolling Stones - Sadisfaction
itd.
Uvijek sam se pitao koja je Iron Maiden brand pjesma, znate ono, po kojoj će ih svi u svijetu znati kad se spomene ta pjesma. Recimo to ovako.
Napisat ću prvo deset pjesama od prvog albuma do zadnjeg koje iskaču:
Running free, Wratchild, The number of the beast, Hallowed be Thy name, The Trooper, Aces high, Wasted years, Fear of the dark, Clansman, Brave new world...
Ajmo sad suzit izbor na pet pjesama:
The number of the beast, Hallowed be Thy name, The Trooper, Fear of the dark, Ckansman:
Ajmo sad na tri:
The number of the beast, The Trooper, Fear of the dark
Finale: The Trooper, Fear of the dark.... dalje ne znam.... što vi mislite.
Da pripomenem još jednom. Dakle, ovo nije izbor naj maiden pjesme, nego izbor pjesme po kojoj su u svijetu i van metala najprepoznatljiviji, a ujedno koja je pjesma najradije prihvaćana u live izvedbi...