IMCFC: Postani Maidencroatia urednik

Status
Not open for further replies.

Maiden croatia

Active Member
www.maidencroatia.tk stranice, koje u kolovozu postaju i www.maidencroatia.com po prvi puta potražuju novinare urednike, koji će sudjelovati u obogaćivanju njenih sadržaja. Uz prethodni dogovor sa pokretačem stranica na mail maidencroatia@net.hr budući urednici će moći objavljivati sve ono što je u svezi sa zadanim temama na stranicama. Radi što bolje raspodjele zadataka bilo bi poželjno da svaki novinar urednik uzme samo po jednu temu za uređivanje, pa ćemo tako sada krenuti sa eksperimentalnom fazom.

Od ovog trenutka potražujemo urednike za ove rubrike:

Maiden novosti
Download
Fan art
Fan review

Za ostale rubrike potraživat ćemo novinare urednike od početka srpnja, ako zažive ove rubrike.

Dakle, urednik Maiden novosti može se nadovezati na onaj stil, a može stvoriti i svoj stil, odnosno na hrvatski prevesti cijelu vijest koju na nekom službenom glasilu nađe i uploadati sliku odgovarajuće veličine (smanjiti je da stane u okvir i ne stvara horizontalni scrollbar. Ima potpunu autonomnost u radu, pod uvjetom da su vijesti vijesti, a ne rumouri.

U download rubrici urednik može stavljati maiden igrice, fontove, razne stvari, mp3ce i sve ono što svi vole, amo da se to ne kosi sa nečijim autorskim pravima i mogućom tužbom. Naravno, poželjni su i liknovi za bvootleg koncerte i sl, a ako ste vlasnici istih, slobodno ih uploadajte na naš server.

U fan art rubrici urednik mora kontaktirati sve članove, zatim članove foruma i ostale hrvatske fanove i slikati ili skrenirati sve njihove radove vezane uz maidene, sve airbrusheve na motorima i sl, crtarije po bilježnicama i tko zna čemu, razne kipove, igračke, sve živo, uključujući i mp3ce, ako se radi o tribute pjesmama i sličnom, pa i videa, ako se radi o nečem kao što je član foruma Bobo napravio za Paschendale.

U fan review rubrici urednik mora pisati svoje revjue, te sakuplati revijue raznih fanova, no oni moraju biti napravljeni po nekom standardiziranom obrascu kojeg novinar urednik mora osmisliti.

Eto, natječaj je otvoren, javite se na ovaj topic, a svi zajedno ćemo raspraviti ovdje o konceptu i sve će onda biti mnogo bolje.

Zašto ne Snake..... Već imamo jednog urednika novosti (vidi na naslovnici www.maidencroatia.tk), a i drugi bi dobro došao. Također, imamo i urednika download rubrike, no ako scream misliš da i ti možeš podariti zanimljivih stvari (fontovi, ikone, sreensaveri, igrice itd) samo mi napomeni. Ako ne možeš samo review.... Aj izjasni se please...

Maiden croatia said:
samo naprije scream, nije loše ni dva urednika za download ako oba imaju što za pokazati...

ok , isti cilj nam je , da fan club postane i nešto više od toga i da pokažemo svijetu kakve maiden fanove ima i što je to uzajamna ljubav :wink:

Tako je.... Inače, sve što trebaš imati ti i svi koji želite raditi ovaj posao je.... ftp program za upload (ako nemate downloadajte 'ftp explorer', jednostavan, downloada se za pola minute i radi ko grom, ja ga koristim), te web editor (Frontpage, Dreamweaver...) + username i password kojeg vam ja dam...

jel mi možeš ti ikako uploadat ove programe danas-sutra ako ti nije problem i pošalješ mi pm...ako ne može i link za skinut

jel mi možeš barem dat link ili nešto , nije meni problem za skinut samo da znam otkud mogu pošto imam flat rate

btw. thx za explorer

Scream for me said:
jel mi možeš barem dat link ili nešto , nije meni problem za skinut samo da znam otkud mogu pošto imam flat rate

btw. thx za explorer

eMule, bittorent, www.phazeddl.com ,....
Ako neznaš raditi webove onda frontpage jer je nasličniji wordu a ako znaš onda dreamweaver i neki programčić u kojem ćeš slikice raditi.
za ftp explorer imaš u bug pcchip i vidi časopisima koje s cd-om možeš kupiti za 10 kuna malo starije brojeve.

likvor said:
eMule, bittorent, www.phazeddl.com ,....
Ako neznaš raditi webove onda frontpage jer je nasličniji wordu a ako znaš onda dreamweaver i neki programčić u kojem ćeš slikice raditi.
za ftp explorer imaš u bug pcchip i vidi časopisima koje s cd-om možeš kupiti za 10 kuna malo starije brojeve.

ako se šta pita u vezi weba mislim da bi se ovom čovjeku morao dati nekakav zadatak, naravno ako on hoće

Status
Not open for further replies.
Back