clansman_marin New Member Oct 14, 2007 #1 Evo Blaze u mojoj dnevnoj sobi na kaucu odmara: ovo je slikala moja cetverogodisnja kcer: evo i malo mene s njima: a ovo je kontroverzni Jack Daniels odnosno ono sto je ostalo od njega nakon 2 dana, znaci nije se toliko nalio: Sutra je jos cili dan kod mene pa se stigne jos slikati i s kceri.
Evo Blaze u mojoj dnevnoj sobi na kaucu odmara: ovo je slikala moja cetverogodisnja kcer: evo i malo mene s njima: a ovo je kontroverzni Jack Daniels odnosno ono sto je ostalo od njega nakon 2 dana, znaci nije se toliko nalio: Sutra je jos cili dan kod mene pa se stigne jos slikati i s kceri.
clansman_marin New Member Oct 14, 2007 #2 Molim administratora da prebaci pod "BLAZE-My Life...." jer mi je pobiglo u krivu rubriku.
BoBo Active Member Oct 14, 2007 #3 Morat ces sam to napraviti s copy/paste (odi u edit message i tamo kopiraj cijelu poruku) jer "merge" funkcija na forumu javlja gresku.
Morat ces sam to napraviti s copy/paste (odi u edit message i tamo kopiraj cijelu poruku) jer "merge" funkcija na forumu javlja gresku.