Di'anno vs. Blaze

Mickey

New Member
Kumpi parempi? Itse kallistun Di'annoon. Laajempi ääniala vie mielestäni voiton. Tosin nykytilanteesta on vaikea sanoa, kun Paulia en keväällä päässyt katsomaan, mutta pianhan asia korjaantuu.
 
herrojen soolomateriaaliin en ota kantaa, mutta kun maidenin matskusta puhutaan niin kyllä di´annon aika maidenissa voittaa Blazen, vaikka pidän kummastakin.

se oli sentään temppu pitää maiden NWOBHM massasta parhaiden joukossa 1977-1981 ja sen teki pääosissa harris ja di´anno.
hienot albumit IM ja Killers
sitten tuli Bruce ja NOTB ja bom!!!!! matka supertähteyteen alkoi...... :banana:

paras maiden tehtiinkin sitten 1982-1988 Bruce laulajana
pieni taantumus 1990-1992 ja Brucen lähtö 1993

1993-1998 blaze teki hyvää työtä, mutta ei se mulle ole mikään messias tai erikoisesti hyvä laulaja, aika moni olis pystyny musikaalisesti samaan. maidenin jätkien mielstä se oli kai kova hemmo, kovasti ovat kehuneet....... asennetta Blazella tuntui olevan :)

1998--> reunion. Ei parasta maidenia, mutta hyvää ts parempaa kuin 1990-1998 ajalla

1.Piece Of Mind
2.7th Son Of A 7th Son
3.Iron Maiden
4. The Number Of The Beast
5. Somewhere In Time
6. Powerslave
7. Killers
8. Dance Of The Death
9. Brave New World
10. X-Factor
11. Fear Of The Dark
12. No Prayer For The Dying
13. Virtual XI
 

asa

Member
Kevyesti Di´anno. Uskomattoman hieno ääni miehellä, sen soolokama Murder Onea lukuunottamatta häviää Blazen soololle. Killers on yksi lempilevyistäni, vaikka herra itse hiukan sitä dissaakin.
 

Icarus

Member
Annan Di'annolle ääneni. Jätkällä on niin Rock-ääni että voittaa Blazen kirkkaasti. Kuuntelen Killerssin ja Wrathchildin paljon mielummin Di'annon kuin Brucen laulamana.
 

Mercenary

New Member
Aika paha sanoa kumpi on parempi. Molemmat ovat kykeneviä laulajia. Ehkä Di`Anno menee aavistuksen edelle korkeamman äänensä ansioista. Jossain mielialassa taas Blazen synkkä ääni on hienonpi.
 

Hammer

Member
Blazen ääni miellyttää minun korvaani enemmän, vaikka tosin pidän hieman enemmän Di`Annon aikaisesta Maidenista. Iron Maiden on loistava albumi ja mahtuukin melkein omaan Maiden Top-5:eeni. Blazen soolotuotanto on kuitenkin Paulin vastaavaa parempaa, joten kallistun niukasti Blazen puolelle.
 

evok

New Member
Dianno mielyttää korvaa paljon enemmän. Blazen äänessä ei ole mitään omaperäistä eikä oikein kuulu sitä energisyyttä, iso miinus. Kyllä blazea kuuntelee mutta alkaa parin tunnin jälkeen tulla äitiä ikävä ja heittää brucen aikasta soittimeen..
 

Kokko

New Member
Omaan makuuni Blaze selättää Di`Annon kaikilla mahdollisilla osa-alueilla turhankin selkeästi... Viellä haluan sanoa, että mikäli Blaze olisi ollut ennen Brucea Maidenissa ja Di´Anno sit taas Brucen jälkeen tullu kehiin ni veikkaisin, että olisi kananmunia satanut keikoilla bändin päälle :evil: ja en puhu nyt Paulin ja Blazen aikaisista albumeista vaan laulutaidoista... Blazella oli vain yksinkertaisesti mahdoton tehtävä, eli täyttää Brucen saappaat ja tästä syystä ei ikinä saanut ansaitsemaansa arvostusta, eikä saa sitä vielläkään...
 

ewil

Active Member
Blazella on todella omaperäinen ääni jolla voisi tehdä suurempiakin hittejä, mut ei olle onni ollu miehen myötä... Toisaalta olihan Blaze Iron Maidenissa, eli voisiko parempaa onnea juuri laulajalla ollakaan!
 
Mercenary said:
Aika paha sanoa kumpi on parempi. Molemmat ovat kykeneviä laulajia. Ehkä Di`Anno menee aavistuksen edelle korkeamman äänensä ansioista. Jossain mielialassa taas Blazen synkkä ääni on hienonpi.

Juuri näin.
 
Omasta mielestäni Maidenissa on ollut kolme loistavaa laulajaa, joista paras on, ehkä jopa melko selkeästi kuitenkin, Bruce Dickinson.

Toisesta sijasta onkin sitten kovempi taistelu, mutta X-Factor ja Blazen tumma sekä synkkä ääni, kääntää voiton Blazelle.
 

The_Assassin

New Member
No Pale tietenkin. Blaze on mun mielestä todella huono laulaja, en vaan tykkää hänen äänestään yhtään. Paul sopi hyvin varhaisen Maidenin tyyliin, ja oli joissakin biiseissä jopa parempi kuin Bruce myöhemmin. :banana:
 

The Unknown

Member
Di'Anno. Todella loistava laulaja, vaikka ei Brucelle aivan pärjääkään. Laulaa esim. Iron Maiden, Sanctuaryn ja Wrathchildin loistavasti. On Blazellakin jokunen hieno biisi kuten Sign of the Cross ja Man ON The Edge, mutta ei silti pärjää Paulille.
 

Maiden01

New Member
Kyllähän Maiden Di'Annon avustuksella nousi pinnalle ja ovat ne kaksi ensimmäistä kuitenkin parempia kuin blazen levyt... Molemmilla on erillainen ääni, tuskin Bayley pystyisi samanlaisiin venytyksiin kuin Di'Anno, mutta ei Paul taas puolestaan olisi saanut noihin Virtual XI:n ja varsinkin X Factoriin noin hienoa ja tummaa soundia! Di'Annon panos Maidenin ensimmäisillä keikoilla on niin suuri ja loistava, että en olisi häntä silloin alussa korvannut edes Dickinsonilla. 666 on taas Brucen äänelle täydellinen albumi. Eri mieltä saa olla, mutta kyllä tää on ainoo oikee vastaus.. :wink:

Up The Irons!
 

SilverWing

New Member
Mun mielestä tää on vähä niinku et toinen tykkä äidistä ja toinen tyttärestä.
Hyviä äijiä molemmat mut vahvasti kallistun tonne Paulin suuntaan, kuiteski. Blaze on hyvä,mut ku se veti Brucen biisejä niin arghh!
Nii ja "Pauli" on kuitenki aika legenda äijä, upee ääni.
Jotkut old school tyypit vois laittaa tommosen Paul vs Bruce ketjun...
Nää vastakkainasetteluketjut ei yleensä johda mihinkää...
 

Juissi

New Member
Tasaväkinen taisto, mutta kyllä siinä Di`Annon puolelle kallistuu. Bayleylla on pari hyvää biisiä : Man on the edge, Virus ja Sign of the cross. Di`Annolla taas : Prowler, Remember tomorrow, Running free ja Iron Maiden... Di`Anno laulaa paremmin, mutta saisi opetella huutamaan "oujeah" (se kuulostaa kissanrääkkäykseltä Iron Maiden-biisin alussa) :p
 

Ivan

Active Member
Blaze for me, because he came as substitution of Bruce, and we all know no-one can change Bruce,
but like Steve says in Early days: Paul was something incredible,
he's OK singer too
 

Nismo

New Member
Paulille ääni. Blazen aikana se oli sellaista pakkopullaa, jos minulta kysytään, varsinkin Virtual XI
 

TheClairvoyant

New Member
Käännyn enemmän Blazen puoleen vaikka tykkäänkin paljon Paulin aikaisista biiseistä. Blazen aikaiset biisit ovat rauhallisempia ja Blazella on tosi hyvä ääni laulaa niitä. Paul sopii hyvin sellaiseen raakaan heavy rockiin mitä Maiden soitti kahdella ensimmäisellä albumilla.
 
Top