Maiden croatia
Active Member
dying swans twisted wings
kao da su znali....... ptičja gripa i tako to...
kao da su znali....... ptičja gripa i tako to...
Maiden croatia said:ma znam... ali podudarnost je velika.....
a znate li onu priču o pjesmi taking the queen?
Maiden croatia said:ivane.... ti to mene zezaš ili?
Ivan said:znam da ju ne pjevaju maideni. tj. ako je pjevaju onda su ju pjevali između 76-79, jer jedino iz tog vremena nisam siguran koje su pjesme svirane
Maiden croatia said:Uglavnom... napadali su ga da je prije nego što se dogodilo na simboličan način opisao smrt Lady DI
Pogotovo nekoliko uvodnih stihova.... poslušajte i usporedite činjenica
.... your immortal lover, he's gone... i sl...
LOL .... ova ti je dobra....BoBo said:Isto tako mozemo reci da BQOBD o Miroslavu Kutli.
Maiden croatia said:a jeste li čitali o bruceovoj pjesmi inertia i što ga je na to natjeralo....?
Maiden croatia said:vidio je, dok je bio u sarajevu plakat reklamu za radio zid, na kojem žena pokušava glavom gurnuti ili probiti jedan jako debeli zid. To je on rekao u jednom intervjuu i rekao kako mu je istog trena pala ideja za inertiu. priložio je i plakat, pa ako vas je baš volja, mogu ga tu i postati...
da daBoBo said:Isto tako mozemo reci da BQOBD o Miroslavu Kutli.
Maiden croatia said:vidio je, dok je bio u sarajevu plakat reklamu za radio zid, na kojem žena pokušava glavom gurnuti ili probiti jedan jako debeli zid. To je on rekao u jednom intervjuu i rekao kako mu je istog trena pala ideja za inertiu. priložio je i plakat, pa ako vas je baš volja, mogu ga tu i postati...