brave new world

Bruce je rekao da je cuo za neke zdralove koji izumiru i jos su prisutni samo u Japanu, pa da je tu sliku iskoristio da bi opisao surovi svijet Huxleyevog Divnog novog svijeta. Nije da bas ima ikakve veze sa ovim glupostima koje se dogadjaju danas.

Maiden croatia said:
ivane.... ti to mene zezaš ili?

znam da ju ne pjevaju maideni. tj. ako je pjevaju onda su ju pjevali između 76-79, jer jedino iz tog vremena nisam siguran koje su pjesme svirane :oops:

Ivan said:
znam da ju ne pjevaju maideni. tj. ako je pjevaju onda su ju pjevali između 76-79, jer jedino iz tog vremena nisam siguran koje su pjesme svirane :oops:

ili je iz dickinsonove ili adrianove solo karijere. od tamo znam samo par pjesama. a možda i blazeova ili paulova :?

naravno da je dickinsonova sa accident albuma, možda jedna od njegovih ponajboljih pjesama

Uglavnom... napadali su ga da je prije nego što se dogodilo na simboličan način opisao smrt Lady DI

Pogotovo nekoliko uvodnih stihova.... poslušajte i usporedite činjenica

.... your immortal lover, he's gone... i sl...

Maiden croatia said:
Uglavnom... napadali su ga da je prije nego što se dogodilo na simboličan način opisao smrt Lady DI

Pogotovo nekoliko uvodnih stihova.... poslušajte i usporedite činjenica

.... your immortal lover, he's gone... i sl...

Tko ga je napadao? Nikad nisam niti cuo niti procitao nesto o tome. Kakve veze ima njena smrt s pjesmom?

Isto tako mozemo reci da BQOBD o Miroslavu Kutli.

vidio je, dok je bio u sarajevu plakat reklamu za radio zid, na kojem žena pokušava glavom gurnuti ili probiti jedan jako debeli zid. To je on rekao u jednom intervjuu i rekao kako mu je istog trena pala ideja za inertiu. priložio je i plakat, pa ako vas je baš volja, mogu ga tu i postati...

Maiden croatia said:
vidio je, dok je bio u sarajevu plakat reklamu za radio zid, na kojem žena pokušava glavom gurnuti ili probiti jedan jako debeli zid. To je on rekao u jednom intervjuu i rekao kako mu je istog trena pala ideja za inertiu. priložio je i plakat, pa ako vas je baš volja, mogu ga tu i postati...

Ucini to... :)

BoBo said:
Isto tako mozemo reci da BQOBD o Miroslavu Kutli.
:D da da

Maiden croatia said:

zanimljivo, zbilja zanimljivo. nisam ljubiteljnjegovih solo albuma, znam samo par pjesma

ma da dobar je to site. bio sam ja tamo prije,još prije nego što su malo promjenili site. ali bilo je to prije nešto manje od godinu dana :oops:

Back