M Mormegil Member Feb 16, 2004 #1 Prvotna ideja je toiletpaper... Ali sad razmišljam o tome da ga nazovem Brave New World...komentirajte
Prvotna ideja je toiletpaper... Ali sad razmišljam o tome da ga nazovem Brave New World...komentirajte
MaidenMadness Active Member Feb 16, 2004 #2 pa vise mi se svidja brave new world. onaj toiletpapir m ostavlja dojam pateticog pokusaja humoristicnosti
pa vise mi se svidja brave new world. onaj toiletpapir m ostavlja dojam pateticog pokusaja humoristicnosti
M Mormegil Member Feb 16, 2004 #5 ma toiletpaper je bilo ime kao zbog chmarneta ali ne zvuæi mi dovoljno profesionalno.... uostalom bnw zvuèi jaèe
ma toiletpaper je bilo ime kao zbog chmarneta ali ne zvuæi mi dovoljno profesionalno.... uostalom bnw zvuèi jaèe
Girl_On_The_Edge Member Feb 18, 2004 #6 Rainmaker_RI said: Brave New Site Click to expand... ja glasam za ovo :wink: ...
M Mormegil Member Feb 19, 2004 #7 Pa ljudi donešena je odluka... Site æe se zvat Brave new world zbog toga što to meni simbolizira novu nadu i bla bla bla.... :suck:
Pa ljudi donešena je odluka... Site æe se zvat Brave new world zbog toga što to meni simbolizira novu nadu i bla bla bla.... :suck:
M Mormegil Member Feb 19, 2004 #9 -maya- said: super,slazen se i podupiren :wink: Click to expand... Hvala vam puno svima, ne samo mayi... :suck:
-maya- said: super,slazen se i podupiren :wink: Click to expand... Hvala vam puno svima, ne samo mayi... :suck:
M Mormegil Member Feb 23, 2004 #12 Službeno objavljujem da æe site biti otvoren 05.03 (nije iskljuæeno ni prije) na adresi http://bravenewworld.uni.cc/ Nije iskljuæen ni skorašnja relokacija ne domenu tipa .net , .org ali to zbog financija trenutno nije moguæe Pozdrav....STAY HEAVY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Službeno objavljujem da æe site biti otvoren 05.03 (nije iskljuæeno ni prije) na adresi http://bravenewworld.uni.cc/ Nije iskljuæen ni skorašnja relokacija ne domenu tipa .net , .org ali to zbog financija trenutno nije moguæe Pozdrav....STAY HEAVY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!