Dickinson's legacy
Member
ja san to tek sad vidila LOL i zanima me sta judi oe misle o tome ,, jel se prijavija kogo osim cmareca hehe
Dickinson's legacy said:ja san to tek sad vidila LOL i zanima me sta judi oe misle o tome ,, jel se prijavija kogo osim cmareca hehe
Dickinson's legacy said:, jelostaje primamljiv gospon harris al kliko ce to upoznavanje uopce bit izvedivo na kraju a to tell u the truth i da san lipa zgodna i neznan sta nebi volila bit upoznata s njin na takav nacin ,, nije mi to to,,,
ja iman svoje neke principe u zivotu i ostvarivat cu svoje snove il na svoj nacin il nikako ,,,, I will keep myself I will find a way
![]()
hahaha materine slike posajia jes divja
![]()
Dickinson's legacy said:hahahahhahaha mozda bi ti se knjiga boje prodavala da si u kalendaru![]()
to je to...Dickinson's legacy said:nebi volila bit upoznata s njin na takav nacin ,, nije mi to to,,,
ja iman svoje neke principe u zivotu i ostvarivat cu svoje snove il na svoj nacin il nikako ,,,, I will keep myself I will find a way![]()
axy said:Ajde curke, svi znaju da že na natjecanju za miss firme pobjedit... cmarec!![]()
hehe drago mi je da i ti tako mislismaidenka said:to je to...