Manowar-löpinää

Paras Manowarin levy?

 • Battle Hymns

  Votes: 0 0.0%
 • Into Glory Ride

  Votes: 0 0.0%
 • Hail To England

  Votes: 0 0.0%
 • Sign Of The Hammer

  Votes: 0 0.0%
 • Fighting The World

  Votes: 0 0.0%
 • Kings Of Metal

  Votes: 0 0.0%
 • The Triumph Of Steel

  Votes: 0 0.0%
 • Louder Than Hell

  Votes: 0 0.0%
 • Warriors Of The World

  Votes: 0 0.0%

 • Total voters
  0

Paddy

Member
Mitä mieltä olette Manowarista? MF:n foorumeilla tais olla sellainen topic kuin Manowar-kuninkaita vai narreja? (Vai oliko se nakissa?) Ihan sama, pistetäänpäs keskustelua pystyyn. Onko joku nähnyt bändin livenä?

Taidanpas pistää äänestyksenkin. :banana:
 

Surma

Member
Näin livenä Helsingissä 2002; Aivan saatanan kova keikka. Tuntia ennen mentiin hallille sateessa juomaan pussikaljaa, ja päästiinkin ihan eturiviin. Paras keikkakokemukseni koskaan, josta kerkesin aikaan MF BB:lläkin avautua.
Mielestäni paras levy on ensimmäinen Manowar-hankintani ; KINGS OF METAL. Loistobiisejä peräjälkeen :headbang:
 

Paddy

Member
Surma said:
Näin livenä Helsingissä 2002; Aivan saatanan kova keikka. Tuntia ennen mentiin hallille sateessa juomaan pussikaljaa, ja päästiinkin ihan eturiviin. Paras keikkakokemukseni koskaan, josta kerkesin aikaan MF BB:lläkin avautua.
Eikös Manowar soita aivan pirun lujaa? Ilman korvatulppia ei kannata ko. bändin keikalle mennä, ainakin jos on eturivissä?
 

ThePrisoner

New Member
^^No ei ne niin älyttömän lujaa soita(taitaa olla legenda niiltä ajoilta jolloin itse uhosivat tekevänsä niin...). 2 kertaa ollu kattomassa, kummallakin kertaa miksaupöydän kaidetta nojaillen eikä viel o kuulo lähteny. Mötorhead veti paljon kovempaa (niin kovaa että aivan täysin järjetöntä, siis TODELLA tyhmää).
Tosin ne Manowarin iänikuiset kitara/basso-soolot sais heittää helvettiin; EI NIIN MITÄÄN JÄRKEE!

Loistava live-bändi (ja muutenkin tietty) on kuitenkin! Aina meen kattoon ku mahd.

Ääni meni muuten Hail to Englandille. :metal:
 

QazKFD

Member
Vastasin sitten the Triumph of Steelin kun se hyvältä tuntui. En ole nyt aikoihin Manowaria kuunnellutkaan, mutta kovaa kamaa on. Livenäkin kahtottiin 1999 Helsingissä, ja katsastamaan pääsi aikas läheltä ja Motörheadin siitä tangolta. Perkele, ne soittivat _lujaa_. Manowarin puhkuminen jäi uhkailuksi, mutta kova keikka oli muuten.

Iskee.
 

The Stranger

New Member
Jeps.. näin ne viimeeks ku kävi helsingis.. Oli ihan hyvä keikka. Yleisöö tosin oli vähän.

Bändiä pidän ihan hyvänä. Ei kannata kuitenkaan ottaa niitä ihan niin vakavasti.
 

rue morgue

New Member
Battle Hymns Paras levy ehdottomasti :edmetal: Nimikko biisi on aivanmieletön.

Näin silloin Monsters of the millenium keikalla hesassa olisi ollut Turku keikallekkin lippu. Voitin sen jostain kisasta mutta eipä ollut niin paljoo rahaa ett olisin voinut turkuun mennä katsomaan sitä.
 

asa

Member
Itseasiassa paras Manowarin levy voisi olla ihan mikä tahansa noista, ja se kertoo jo levyjen tasosta. Fighting the world on huonoin, vaikka levyllä monen monta loistavaa heavy metal biisiä onkin (Holy War, Black wind, Violence and bloodshed jne.). Ääni meni nyt kuitenkin Hail To englandille, lähes pelkästään jo Bridge of deathin vuoksi, vaikkei muissakaan biiseissä paljoa huomauttamista ole, kovina kilpakumppaneina Triumph of steel, Sign of the hammer ja Into glory ride.
Manowar onkin toinen suosikkibändini Maidenin ohella, pidän koko paketista, musiikki-tyyli-imago. Ja Maidenin ohella yksi kovimpia livebändejä maan päällä, äijät kyllä tarjoilevat sellaisen shown rahojen vastineeksi, ettei tarvi tuntea itseään huijatuksi.
Olen nähnyt bändin 3 kertaa livenä, Turku ja Hellsinki 1999, sekä Hellsinki 2002.

OTHER BANDS PLAY, MANOWAR KILLS!

FUCK THE WORLD, HAIL AND KILL!
 

Iron Constable

New Member
Ei ole Manowar huonoa levyä tehnyt. Näistä hyvistä paras oli tänään Louder than Hell, vaikka Kings of Metal on vain inan päässä. Ehkä debyyttilevy muutamaa biisiä lukuunottamatta oli vielä hieman, hmmm, hiomaton tekele, mutta silti.

Livenä en ole valitettavasti nähnyt, aina on ollut kalenterissa jotain kauhean tärkeää keikkojen aikaan.

Ja on sille kovaäänisyydelle sen verran pointtia, että Manowar ainakin mainittiin jossain vaiheessa Guinnesin ennätysten kirjassa maailman kovaäänisimpänä rock-bändinä. En tiedä onko siellä enään, kellä on uusin painos katsokoon.

Juuri nyt on itsellä hankinnassa Hell on Earth Pt. III Dvd, kun ovat niin kovasti kehuneet. Ja onhan bändiä aina siunattu maailman TOP 5-laulajiin kuuluvalla Eric Adamsilla. Imago hommakin on ihan ok. Linja on pitänyt eikä siitä ole lipsuttu joten hyväksytään. "Give me beer and heavy metal and i'm just fine"...
 

sq

New Member
Lähinnä kaverin kautta on tullut manowaria kuunneltua mutta iskee kuin tuhat ampiaista. Äänestin itse kings of metalia vaikken ole kaikkia kuunnellut mut toi levy ei jätä ketään kylmäks.

Joskus vähän tuntuu että pojilla tuo jatkuva hehkutus ja oman imagonsa varjeleminen menee hieman yli ja musiikki jää taka-alalle, mutta ihan persoonallinen bändi on kyseessä. :) Manowarin "kultti" jos siitä voidaan puhua ja varmasti voidaan manowarin ollessa kyseessä kyllä tiivistyy hyvin Return of the warlordin -videolle. Mukavaa katseltavaa vaikkakin naurussa välillä pidättelemistä. :) Eli prätkiä, naisia, viinaa ja heviä. Kova bändi kuitenkin kyseessä ja fanit fanaattisimmasta päästä.

DiMaio ja Adams suuria persoonia ja mukava katsella heitä livenä ja pitävän omasta tyylistään kiinni. Kuuluu niitten bändien kategoriaan joita pitäis kuunnella lisää. Harmi vaan että jäi viime helsingin keikka väliin ja nyt kaduttaa enemmän ku paljon. :(

The gods made heavy metal and they saw that it was good. They said to play it louder than hell. We promised that we would.
 

asa

Member
Manowar ei ole vain musiikkia, se on uskonto ja elämäntapa. Siksi olen tatuoinut SIGN OF THE HAMMER vasaran selkääni, "Sign of the hammer be my quide!".
 

DiTerlizzi

New Member
Manowar on yksi maailman parhaimmista bändeistä!
-99 syksystä asti Manowaria säännöllisesti soitettu stereoista. Viime syksynä näin sen livenä ja potki ihan helvetisti perseelle!
Into Glory Ride ja Kings Of Metal ovat parhaimmat levyt. En osaa sanoa kumpi olisi parempi, mutta äänestin Into Glorya Rideä, kun Kings Of Metallilla on jo aika paljon ääniä.
 

ewil

Active Member
Manowar... Mikäs levy kannattaisi ostaa kun en ole paljoa kuunnellut..? :oops: Pari biisiä kuullu mut ei aavistustakaan mistä ovat peräisin.
 

asa

Member
^Sanoisinpa että mikä tahansa kannattaa ostaa, huonoja levyjä niillä ei ole. Ehkä nyt kuitenkin Triumph of steel, Kings of metal tai Hail to England aukeaa parhaiten Manowariin vihkiytymättömälle.

Tai sitten ostat yhden monista kokoelmista:
-Anthology (Pääasiassa vanhempaa kamaa)
-The kingdom of steel (Laaja kattaus Manowar hittejä)
-The hell of steel
 

-H-

New Member
Morjesta ihmiset!
Löysin tämän keskustelun oikeastaan vahingossa...
Mutta koska täällä näyttää olevan samanhenkistä porukkaa niin ajattelin laittaa tänne linkkini: www.finwarriors.tk
Poiketkaapa siellä, Hail!
 
Top